Στου κουφού την πόρτα (Νο2: Η επιστροφή)

Ρίχνοντας μια ματιά στα μέτρα ασφαλείας που λήφθηκαν στο Παρίσι για την προστασία της Ολυμπιακής φλόγας από τους διαδηλωτές, αναρρωτήθηκα για το μέλλον του ολυμπισμού. Όχι αυτού του made in china. Του άλλου. Του κανονικού.  (Δίπλα, μια ευφάνταστη ιδέα για το πως προέκυψε το γνωστό σηματάκι του Πεκίνο 2008) 

Είς οιωνός άριστος

"Εθνικές επιτυχίες" παντού: Στο ποδόσφαιρο, στη Eurovision, στο Σκοπιανό. Ενας λαός που ταΐζεται με "θριάμβους" και πεινάει για παρασκήνιο.      

Φαντασιώσεις με... ιστορία

Το αφεντικό της φόρμουλα 1 επιδόθηκε σε 5ωρο όργιο με πέντε ξανθιές πόρνες υποκρινόμενος πότε τον εβραίο αιχμάλωτο και πότε τον ναζιστή. Ο Ιοβόλος μεταφέρει τις δικές του φαντασιώσεις που αναγκαστικά είναι προσαρμοσμένες  επί το ελληνικότερον ...

"Picasso Suite 347": Όταν η έκθεση... εκτίθεται

Μια εξαιρετική έκθεση στη Θεσσαλονίκη "χάνει" από το κακό της στήσιμο. Ο Ιοβόλος βρέθηκε εκεί, ξύνισε τα μούτρα του, γλίτωσε (στο τσακ!) το λουμπάγκο και σας μεταφέρει τα παράπονά του. 

Το χρήμα δεν φέρνει την... διέλευση

Τι ήταν αυτό που το πρωί της Τετάρτης μετέτρεψε τη φράση "περνάω τα διόδια", σε ευφημισμό; "Cash is the king", λένε οι αγγλοσάξωνες. Ακόμα και αν αυτό αφορά ένα ταπεινό "5λεπτο"...  

v