ΣΥΝετίσουουου!

Ο κ. Τσίπρας είπε τον κ. Βγενόπουλο "απατεώνα" και "αεριτζή". Και ο κ. Βγενόπουλος έκανε μήνυση στον κ. Τσίπρα. Θεωρώ ότι η συμπαθής ηγεσία του Συνασπισμού έκανε εδώ ένα λάθος. Και δεν είναι λάθος επικοινωνίας, αλλά λάθος "αρχής".

Κι όποιον πάρει η... μπάρα

Ο κ. Χρήστος Ιακώβου μίλησε (;) Και τι είπε; Ότι θα μιλήσει για όλα και "θα πάρει η μπάρα πολλούς". Έκανε δηλαδή το γνωστό... νόημα που σημαίνει "καλύψτε με γιατί θα σας πάρω μαζί μου". Και τώρα είμαστε στις διαπραγματεύσεις. Ωραία, ε;      

Lord Byron 4ever!

 

Ο
Βύρων Πολύδωρας κυκλοφόρησε καινούργιο βιβλίο και έκανε δηλώσεις. Συγκινημένος ο Ιοβόλος δε μπόρεσε να μη θυμηθεί δύο από τις μεγάλες στιγμές του στη Βουλή. Δείτε τα σχετικά βιντεάκια.    

Μπερλουσκόνι: Να παιδί, να μάλαμα

Ο ηρωικός κ. Μπερλουσκόνι λίγο πριν ανέβει (;) για μία ακόμη φορά στο βάθρο της Πρωθυπουργίας δίνει σπαρταριστά δείγματα του τι θα ακολουθήσει. Στο στόχαστρο του... ευφυούς του χιούμορ, οι γυναίκες, όπως αποδεικνύει και το σχετικό video.   

Βάρη... ασήκωτα

Δηλαδή όλα αυτά τα μετάλλια, οι διακρίσεις, οι πανυγηρισμοί ήταν άνθρακες; Εν μία νυκτί τα γεγονότα καταρρακώνουν την αθλητική μας περηφάνεια ως έθνους και το πιθανότερο είναι ότι εμείς θα εξακολουθήσουμε να κλείνουμε τα μάτια μπροστά στη μεγάλη εικόνα του τι πραγματικά συμβαίνει.      

v