Ξεπατινάζ

Πριν από ένα, περίπου, χρόνο έβγαινε στις αίθουσες των ΗΠΑ η τελευταία (τότε) κωμωδία της παρέας του Γουίλ Φερέλ, μια παρωδία του γκλάμορους (στην όψη) κόσμου του καλλιτεχνικού πατινάζ με τον τίτλο “Blades of Glory”. Οι ελπίδες μου ότι θα την έβλεπα στις αίθουσες, αντί για τις θλιβερές απόπειρες των γάλλων να βγάλουν γέλιο ή των παππούδων του Χόλλιγουντ να βγάλουν κι άλλα εύκολα δολάρια, διαλύθηκαν.

Γιατί έτσι τους αρέσει...

Η ΕΡΤ αποφάσισε να απομακρύνει τον Στέλιο Κούλογλου γιατί... έτσι. ή μάλλον όχι ακριβώς αφού ορισμένα από τα ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, μάλλον ενόχλησαν το Μαξίμου. Διαβάστε την αποκαλυπτική επιστολή του κ. Κούλογλου προς τον γενικό Διευθυντή της ΕΡΤ.     

Εμείς οι Βλάχοι όπου λάχει...

Για άλλη μια φορά ένας υπουργός μας αποκαλύπτει τους πραγματικούς υπευθύνους ενός κακώς κειμένου που αδίκως χρεώνεται στην Κυβέρνηση. Μπράβο κ. Βλάχο μας. Για να αποκαθίστανται σιγά- σιγά οι αδικίες. Μόνο έτσι θα προχωρήσει το κοινωνικό κυβερνητικό έργο.     

Τι είμαστε τελικά; Ένα μπιτόνι είμαστε

Στην Κίνα θρηνούν 12.000 νεκρούς και εμείς θρηνούμε τη βολή μας και τα κλειστά βενζινάδικα. Όχι ο Ιοβόλος δεν έχει διάθεση να ηθικολογήσει. Αλλά αισθάνεται τύψεις.   

Σινεμά του Δρόμου

Την ώρα που έβλεπα σε κάποιο κανάλι δυο τύπους να μονομαχούν στον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος δεξιοτεχνίας, φτιάχνοντας πυραμίδες με όρθια νομίσματα επί 10 ώρες κι αναρωτιόμουνα πόση υπομονή μπορεί να έχει ένας άνθρωπος άμα κολλήσει με κάτι μου 'ρθε μέιλ...

Δ. Παπαϊωάννου: Ενας "κουλτουριάρης" που κάνει σουξέ

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου μπήκε στα σαλόνια της δημοφιλίας και της μαζικής αναγνώρισης όχι από την πίσω πόρτα της εναλλακτικής του τέχνης αλλά από την μπροστά της λαμπρής τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Τώρα εξαργυρώνει την επιτυχία και... "βγάζει" ειδήσεις.     

v