Άποψή σου...

Υπάρχουν απ' ό,τι φαίνεται άνθρωποι που παίρνουν τις απόψεις των άλλων για τρίτα θέματα προσωπικά. Δεν εκπλήσσομαι καθόλου.

Όχι άλλο σκοτάδι

Τώρα που ο “Μπάτμαν” έβγαλε τα λεφτά του, υποθέτω ότι μπορούμε να ψελλίσουμε, έστω, τη λέξη υπερτιμημένο στην ίδια πρόταση με το, άψογο τεχνικά, δημιούργημα του Κρίστοφερ Νόλαν.

Αλλά ρύσαι ημάς από του spam...

"Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας τα "αιτήματα της καρδιακής σας προσευχής προς την Παναγία", και εμείς θα μνημονεύουμε τα ονόματά σας στην Ιερά Πρόθεση του Ιδρύματος και μπροστά στην Εικόνα της Μεγαλόχαρης...." (sic) 

Χέρι- χέρι

Αγουρος πολιτικά και αρκούντως νεαρός φίλος του Ιοβόλου δεν τού έκρυψε, ότι κατά τις τελευταίες εκλογές ψήφισε Καρατζαφέρη. Τεκμηρίωσε δε την εν τινί μέτρο προκλητική επιλογή του λέγοντας ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός του φαίνεται ο ειλικρινέστερος όλων.

Η γενναιότης του αμερικανικού στρατού

Ο Ιοβόλος υποπίπτει σε γραφικότητες και (νομίζει ότι) προστατεύει τα ζώα. Αισιοδοξεί δε, ότι οι ΗΠΑ θα αισθανθούν προσβεβλημένες από το post του, και θα αλλάξουν στάση. Λογικό;   

Πως κάνετε έτσι, μωρέ;

Ο κ. Αλογοσκούφης βρίσκει στον... ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του κ. Βουρλούμη την αιτιολογία για την κριτική που δέχεται ο τελευταίος. Ανερυθρίαστα μάλιστα!

Who Watches the Watchmen?

Το “Watchmen” είναι το έργο με το οποίο ο Μουρ επανεφηύρε τα σουπερηρωικά κόμικς κι έδωσε στο ενήλικο κοινό κάτι να διαβάσουν και να είναι συγχρόνως περήφανοι γι' αυτό. Αναποδογύρισε τα κλισέ και παρήγαγε σκέψη, πολύ προχωρημένη για την εποχή της (μέσα δεκαετίας '80).

v