Ακριβοί στα πίτουρα

Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω αυτή την αήθη συμπόνοια μέσω της οποίας η κοινή γνώμη σταματά να ασχολείται με τα πεπραγμένα ενός υπουργού όταν αυτός παραιτηθεί από τον θώκο του.

Ρίξτο στον γυαλό και τρέχα...

“Δε με χρειάζονται πια... Ένας δυνατός άνδρας κάνει τους ανθρώπους αδύνατους. Οι δυνατοί άνθρωποι δε χρειάζονται τον δυνατό άνδρα”...

Παιδί μου, σοβαρέψου!

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει η "αρτιότερα οργανωμένη σχολική χρονιά" (κατά τον υπουργό Παιδείας) των τελευταίων ετών και τα συνδικαλιστικά όργανα των εκπαιδευτικών έσπευσαν να καταγγείλουν ελλείψεις. Οι αχάριστοι!   

Σωστές επιλογές για πιο άνετη ζωή

Είμαι πολύ χαρούμενος όταν οι ιθύνοντες μου δίνουν την ευκαιρία να προσφέρω στο καλό της πατρίδας μας καθυστερώντας όλες μου τις μετακινήσεις με τα υπό εξέλιξη έργα. μα, πάρα πολύ χαρούμενος!  

Οχι στον χειμώνα (που έρχεται)

Τα φετινά ξεκινήματα μοιάζουν λίγο άβολα. Είναι προτιμότερο να τα αναβάλουμε "για τον χειμώνα" και να συνεχίσουμε το καλοκαίρι.      

Η Γουαϊνόνα θέλει ξύλο

Η φετινή μου περιοδεία στα χωριά δε στέφθηκε μ' επιτυχία. Οι άνθρωποι δεν είναι ακόμα έτοιμοι για μια εριστική κούκλα που τα λέει χοντροκομμένα.

Και λίγη ντροπή χρήσιμη θα (μας) ήταν

Μια φωτογράφιση που προκαλεί αντιδράσεις. Μια φωτογράφιση για το ευαγγέλιο της μόδας και του lifestyle που χρησιμοποιεί Ινδούς πένητες για να πετύχει ακόμα λαμπερότερη εντύπωση για τον κόσμο που εκπροσωπεί. Τον κόσμο της "φιλανθρωπίας". 

 

v