Εκτός των τειχών – Μέρος 2ο

Μετά την προβολή της ταινίας “Entre Les Murs” του Λοράν Καντέτ, έγραψα ένα κείμενο που, πολύ στρογγυλεμένα, εξέφραζε το θυμό μου για όσα είδα στην ταινία και όσα μου θύμισαν αυτά.

Κρίση, τους πιάνει κρίση!

Οι απόπειρες να στηριχθεί η εμπιστοσύνη των καταθετών στις τράπεζες φαίνεται ότι πλέον περνούν και μέσα από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο. Από που ξεκινά ο πανικός; Από τα ΜΜΕ, λένε οι αρμόδιοι. Άρα, από εκεί θα σταματήσει.     

Εκτός των τειχών – Μέρος 1ο

Βλέποντας την ταινία που κέρδισε στις τελευταίες Κάνες, το Entre les Murs (Εντός των Τειχών)” του Λοράν Καντέτ, έφυγα απ' την αίθουσα θυμωμένος. Όχι με την ταινία αλλά με όσα διαδραματίστηκαν σ' αυτήν.

Γι' αυτό σου λέω Στέλλα, μεσ' το Μαξίμου έλα...

Η κ. Στέλλα Μπεζαντάκου από το λαϊκό πάλκο έσπευσε σε υποστήριξη του φίλου της κ. Δαϊλάκη συμβουλεύοντας τον Πρωθυπουργό να λογικευτεί. Ποιος θα την πείσει ότι η εντός ολίγου αναμενόμενη επιστροφή Δαϊλάκη στην κοινοβουλευτική ομάδα τη Νέας Δημοκρατίας δεν θα είναι δικό της έργο;  

Τα "βατόμουρα" των Νόμπελ έχουν χιούμορ!

Χιούμορ και μάλιστα πνευματώδες διαθέτει τελικώς η επιστημονική κοινότητα, όπως αποδεικνύουν φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ που λίγες ημέρες ρπιν τα Νόμπελ μοιράζουν βραβεία- παρωδίες.

Η καλύβα του μπαρμπά Θωμά

Ως γνωστόν, το ελληνικό δαιμόνιο κάνει θαύματα. Αν μάλιστα συνδυαστεί με το διάσημο ως διάσημο "δόγμα Βουλγαράκη" είμαστε στη σπάνια θέση να δηλώνουμε εντυπωσιασμένοι από τα αποτελέσματα.   

v