Συλλήψεις.com

Στη Νέα Ζηλανδία συνελήφθη ένας διαρρήκτης δια της περιφοράς της φωτογραφίας του στο facebook. Είδηση- "κερασμένη" σε αυτούς που, αγνοώντας το ρεαλισμό, θεωρούν ότι η νέα εποχή του διδικτύου είναι γεμάτη ανεμελιά και ελευθερία.   

...και επιστήμων να είσαι...

Το φρόνημα των σωμάτων ασφαλείας είναι υψηλό και έτσι πρέπει να μείνει! Προς τούτο, όπως θα υποστήριζε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά και οι πρόγονοι ημών (;) Σπαρτιάτες, σε αυτά δεν χωρούν οι... ανορθόγραφοι.    

Ελα να πάμε στο νησί

Μαθαίνω ότι πάνω από 1.000.000 αιτήσεις υποβλήθηκαν για μία θέση εργασίας. Όχι οποιαδήποτε όμως. Αυτή που προκήρυξε η αυστραλιανή κυβέρνηση για επιστάτη στο τροπικό νησάκι Χάμιλτον. Εσείς θα πηγαίνατε;  

Κουλτούρα να (φοροδια)φύγουμε

Εχει δει κανείς εκείνο το κορίτσι της διαφήμισης που σχεδόν μας παρακαλούσε να μην φοροδιαφεύγουμε; Τι απέγινε; Τελείωσαν τα κονδύλια του υπουργείου για τη διαφήμιση, γίναμε υπεύθυνοι πολίτες ή... δεν άντεξαν το κράξιμο; Δίπλα ή (καθόλου ομαλή) μετάβαση από τον κούκο στο αηδόνι.  

It's a dirty job

Τι καθήκοντα έχει ο καλλιτέχνης έναντι του κοινωνικού συνόλου; Όσον αφορα εμένα, παιδιά, μη χολοσκάτε: Κανένα! Το μόνο που μένει για να μην εκνευρίζομαι είναι να μην μπλέκονται τα πράγματα και να μην αυτοαναγορεύονται αυτοί που μού απευθύνονται, σε κήνσορες (Δίπλα, ένας άμβωνας για να μην ξεχνάμε τους ρόλους.)       

v