Ο Α. Πανούτσος και η δύναμη της συνήθειας

Δεν είναι λίγοι αυτοί που αρνούνται να κατανοήσουν ότι το διαδίκτυο έχει επί τα βελτίω αλλάξει για πάντα την ενημέρωση. Ακόμη και οι ευφυέστεροι ημών μπορεί να υποπέσουν στο σφάλμα της δαιμονοποίησης του διαδικτύου υπέρ των κεκτημένων; Κανείς δεν θα ήθελε περισσότερο από τον Ιοβόλο η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα να είναι αρνητική.    

Όχι SMS τη σαρακοστή!

Ποιος καλός χριστιανός έστειλε sms μέσα στη Σαρακοστή; Ποιος μπήκε στο facebook; Ποιος έπαιξε ηλεκτρονικό παιχνίδι; Όλοι αυτοί οι εν χριστώ... αμαρτωλοί θα βρουν την πόρτα του παραδείσου λίγο πιο κλειστή από ό,τι οι υπόλοιποι. Μην πείτε ότι δεν το ξέρατε και αυτομαστιγωθείτε!  

Έχει ο τροχός γυρίσματα

"Όσοι λυσαξαν στις φάπες, γίνονται έπειτα οι πιο σκληροί σατράπες", έλεγε ένα παλαιότερο τραγουδάκι και φαίνεται να ταιριάζει γάντι όχι μόνο στους πρώην ΚΚέδες με θέσεις εξουσίας αλλά και στην Κίνα και την Ινδία, τις ανερχόμενες υπερδυνάμεις, που όση οικονομική εξουσία αποκτούν, τόση ηθική απεμπολούν.   

Το χιούμορ των ζορισμένων

Όσο πληθαίνουν τα ζόρια, τόσο θα αυξάνονται και οι οιονεί "Ρομπέν των Δασών" προς βλάβη της... ακεραιότητός μας και υπέρ του χιούμορ μας.      

Υποπτοι οι σέντερ

Στην προσπάθειά της να συλλάβει τον δραπέτη Παλαιοκώστα, η ελληνική αστυνομία υπερβάλει εαυτόν. Τρόπος του λέγειν δηλαδή. Μη φανταστείτε ότι μιλά αγγλικά ή ότι μελετά τα χαρακτηριστικά του διαφυγόντος κακοποιού...     

v