Μποϋκοτάζ στον καφέ

Ο Ιοβόλος έλαβε την ακόλουθη ανακοίνωση περί ενός ενδιαφέροντος μποϋκοτάζ. Αυτό του καφέ, για την τιμή του οποίου ου ολίγες φορές έχουμε από αυτό εδώ το blog διαμαρτυρηθεί. Μπορούμε να μην πάμε για καφέ το Σάββατο, 11 Απριλίου;

Η προέλευση της τρέλας

Ο Μαρκ Έιμς είναι ένας γνήσιος απόγονος του Χάντερ Τόμπσον. Ένας παρανοϊκός, εμμονικός, κι υβριστικός gonzo-δημοσιογράφος, ανελέητος κι απρόβλεπτος, με άποψη για όλα κι εξαιρετικό μάτι για τις λεπτομέρειες κι όσα κρύβονται στη σκιά των γεγονότων.

Και αν είσαι και παπάς...

Να ισχυριστεί κανείς ότι οι ιερείς δεν έχουν πάθη, είναι δύσκολο. Μένουμε όμως κάθε τόσο εντυπωσιασμένοι από τις νέες "δραστηριότητες" στις οποίες επιδίδονται και φαίνονται εντελώς άσχετες με το λειτούργημά τους. όταν δε είναι και "αθώες" μάς γίνονται και συμπαθείς.

Η σύγκρουση που δε μπορούσε να αποφευχθεί

Είναι φαίνεται μοιραίο όταν δύο έντονες προσωπικότητες κυριαρχούν στη διεθνή πολιτική σκηνή τελικά να έρθουν σε σύγκρουση μεταξύ τους. Ο Ιοβόλος το έβλεπε να έρχεται αλλά πίστευε ότι κάτι θα συμβεί και τελικώς η κόντρα Ομπάμα- Καρατζαφέρη θα αποφευχθεί.

Εσύ, με ποιους είσαι;

Τι γίνεται σε όλες εκείνες τις καθημερινές ιστορίες όπου οι συλλογικές δράσεις δίκαιες ή "άδικες"- έρχονται αντιμέτωπες με ατομικά συμφέροντα κατοχυρωμένα από την συνταγματική πολιτεία; Πόσο μακριά πηγαίνει το δίκαιο της πλειοψηφίας; Είναι νομιμοποιημένο;   

v