Ο κούκος και το αηδόνι

Όχι δεν είναι απλώς εντύπωση του Ιοβόλου. Οι διαδικτυακές αγορές προσφέρουν στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων πολύ καλύτερες τιμές έναντι των παραδοσιακών ή εταιρικών κατάστημάτων- τουλάχιστον προκειμένου για επώνυμα προϊόντα. Οι εταιρίες ελπίζουν να μην το πάρουμε χαμπάρι; (Για όσους απορούν, ο κούκος είναι το πάνω πουλί)     

Η τηλεθέαση δεν αγιάζει τα μέσα

Η κ. Εφη Θώδη πέρασε με μεγάλα και ασταθή βήματα από τη συμπαθή κοινότητα των πανηγυριωτών, σε αυτή της trash TV. Το έγκλημα δεν είναι που κάποιοι δεν μπορούσαν ή δεν ήθελαν να καταλάβουν ότι δεν ήξερε που πηγαίνει. Ήταν ότι κινηματογραφούσαν τη διαδρομή της.   

Sas perimeno!

Φαίνεται πως το βράδυ της Τρίτης, η μοίρα επεφύλαξε μια δυσάρεστη έκπληξη σε όσους εκ των συμπολιτών μας αποφασίζουν να δουν από κοντά περσόνες του διεθνούς κινηματογραφικού στερεώματος που επισκέπτονται τη χώρα μας με οποιαδήποτε τιμή εισιτηρίου και χωρίς ακριβώς να ξέρουν τι θα δουν.

Δεν παραιτούμαι, ρε κουφάλες!

Η υπόθεση Παυλίδη είναι μία ακόμη από αυτές τις περιπτώσεις που θα μπορούσαν να βγάλουν το μη εξοικειωμένο με την ελληνική πραγματικότητα παρατηρητή, εκτός εαυτού. Όχι δεν λέω εσάς. Εσείς έχετε συνηθίσει, έτσι;  

Όσοι πιστοί, μη γουρουνιάσετε!

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Ιοβόλος έχει καταφερθεί κατά της χριστιανικής εκκλησίας και των αρτηριοσκληρώσεών της, είτε αυτές είναι ορθόδοξες, είτε καθολικές. Συχνά ωστόσο, λοιδορώντας τον κλήρο ημών ακόμη και ο Ιοβόλος ξεχνά ότι… όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν, που λέει και ο λαός.

v