Καρατζαφέρτα

Πόσο επικίνδυνος είναιο κ. Καρατζαφέρης για τη Δημοκρατία μας; Λιγότερο από ό,τι φοβούνται οι αριστερίζοντες, απαντώ. Ο άνθρωπος κοιτάει την (πολιτική του) πάρτη και απειλεί απλώς την ηθική και την αισθητική μας. Αν καταλήξει να απειλεί και τη δημοκρατία "μας" θα είναι γιατί θα το θέλουν τόσοι πολλοί, που τελικά δεν θα την "απειλεί".      

Αποχή, αυτή η άγνωστη

Μετά από μια εκλογική αναμέτρηση όπου σημειώνεται παράλληλα και μεγάλη αποχή, δύο είναι οι λέξεις που κυριαρχούν στο σχολιασμό: δυσαρέσκεια και υποχρέωση.

"Ασκητική" ή απόλαυση;

Επανέρχομαι στο θέμα του μαθήματος της σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία, καθώς από ό,τι διαπίστωσα, χθες μού έλειπαν πληροφορίες. Μαθαίνω ότι το εγχειρίδιο για το μάθημα το έχει γράψει ο κ. Ασκητής. Ρε μπας και έχουν δίκιο οι παπάδες;

Και ο κλήρος πέφτει... στο σεξ

«Το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, ταπεινώς φρονούμε ότι υπαγορεύεται “εκ του πονηρού”(...). Παρατηρούμε ότι τα μικρά παιδιά που διδάσκονται στημένα από τους γονείς τους ή από ειδικούς τα περί του σεξ αποκτούν ένα άγχος».  Τάδε έφη ομάδα ιερέων που αντιδρά στην εισαγωγή του μαθήματος της σεξουαλικής διαπαιδεαγώγησης στα σχολεία. Από την πλευρά του, ο υπουργός Παιδείας, ως συνήθως, προσπαθεί να μην συγχύσει τον κλήρο.      

"Γκάζια" από ευρωοιοκολόγους

"Πράσινα" βέλη στέλνει κατά της κυβέρνησης από τις Βρυξέλλες ο Έλληνας Επίτροπος Περιβάλλοντος κ. Σταύρος Δήμας, λέγοντας επί της ουσίας ότι το μέτρο τόνωσης της αγοράς των αυτοκινήτων είναι αντιοικολογικό.  

Διπλωματία μηδέν

Να που το μπάχαλο στο υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει τέλος. Ποιος έδωσε δικαίωμα στους διπλωματικούς υπαλλήλους να ξεμπροστιάζουν την υπουργό κ. Μπακογιάννη; Τις πολιτικές της φιλοδοξίες δεν τις σκέφτονται; Λίγη ευελιξία δεν διαθέτουν, διπλωμάτες άνθρωποι ώστε να είμαστε όλοι (;) ικανοποιημένοι;     

v