Οι μεγαλύτεροι σεφ του κόσμου αφήνουν για λίγο στην άκρη τη μοριακή γαστρονομία τους, για να σας εξηγήσουν πώς κόβεται το κρεμμύδι και πώς ψήνεται το κοτόπουλο.
Παλαιότερο των 360 ημερών
Πιστεύετε ότι οι μεγάλοι σεφ ασχολούνται όλη την ημέρα με αστακούς και μοριακούς αφρούς από ροδοπέταλα; Δεν θα μπορούσατε να απέχετε περισσότερο από την αλήθεια. Στα βίντεο που ακολουθούν, μερικοί από τους διασημότερους σεφ του κόσμου εξηγούν πώς θα καθαρίσετε σωστά τα κρεμμύδια, πώς γίνεται η σωστή ομελέτα, πώς ψήνεται ένα κοτόπουλο και πώς φτιάχνουμε σάλτσα ντομάτας για τα μακαρόνια μας. Ό,τι ακριβώς θα θέλατε να μάθετε –ή να τελειοποιήσετε– δηλαδή.
Ο πολυβραβευμένος σεφ Art Rogers εξηγεί πώς θα καθαρίσετε και θα κόψετε το κρεμμύδι σαν επαγγελματίας.