Το αγαπημένο μας εστιατόριο Aleria έρχεται στο σπίτι! Το τραπέζι του Σαββατοκύριακου σερβίρεται στο σπίτι μας από το Aleria και τον Γκίκα Ξενάκη, με ένα μενού που αλλάζει κάθε εβδομάδα
Οκτώ σεφ μαγειρεύουν την ... Λήμνο! Οκτώ σεφ εμπνέονται από τα μοναδικά προϊόντα της Λήμνου και μας προσφέρουν εννέα νόστιμες συνταγές.
Η ισχύς εν τη ενώσει Η συνάντηση του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδος με τον chef Γιώργο Αντωνέλλο μας εμπνέει και μας οδηγεί ολοταχώς στις κουζίνες μας!
Το παιχνίδι της Πολυάννας Η Αγάπη, με αφορμή τις αναμνήσεις της από ένα παιδικό βιβλίο, προσπαθεί να βρει λόγους για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα στη δεύτερη καραντίνα.
Dimitris Economides: Η αισθητική της γεύσης Σε αυτό το ζαχαροπλαστείο του Νέου Ψυχικού, που δεν μοιάζει με κανένα άλλο, θαυμάζουμε και γευόμαστε την τελειότητα.
Αντισυμβατικά cocktails για μποέμ στιγμές Πήγαμε στο Athénée για να δοκιμάσουμε την καινούργια συλλογή των cocktails και μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.
Different & Different The Box: Ω τι κουτί, κουτί! Θέλετε να κάνετε το τραπέζι στους φίλους σας και δεν προλαβαίνετε; Υπάρχει λύση και είναι κλεισμένη σε ένα κουτί!
Spitjack Rotisserie: Μετράει το μέγεθος; Στο Spitjack, στο κέντρο της Αθήνας, θα ξεχάσετε ό,τι ξέρατε για τις ψησταριές και θα μάθετε τα πάντα για τις rotisseries!
Οι Χρυσοί Κανόνες της Μαγειρικής: Απαραίτητα εργαλεία Η νέα ακαδημαϊκή χρονιά αρχίζει, και η Αγάπη μάς κάνει μάθημα για τα απαραίτητα εργαλεία της κουζίνας για αρχάριους. Την ακούμε με τη δέουσα προσοχή!
Με ένα τσαμπί σταφύλια (και δύο και τρία και τέσσερα) Το πιο αγαπημένο φρούτο του Σεπτέμβρη γίνεται πρωταγωνιστής σε γλυκές και αλμυρές συνταγές που θα αγαπήσετε.