Ποιοτικά παιχνίδια για το Playstation που θα αγαπήσει το έφηβο παιδί σου

Αν προβληματίζεσαι με τα παιχνίδια που παίζει το βλαστάρι σου στο Playstation και θες να του δώσεις μια ποιοτική εναλλακτική, είμαστε οι άνθρωποί σου.

Ποιοτικά παιχνίδια για το Playstation που θα αγαπήσει το έφηβο παιδί σου

Καλοί μας γονείς κι εσείς αγαπητά παιδιά –αν θέτε- γιατί όλα όσα θα γράψουμε σας αφορούν. Ειδικά εσάς τους πρώτους που ανησυχείτε όταν το βλαστάρι σας περνά αρκετές ώρες την εβδομάδα, κολλημένο μπροστά από το Playstation. Εμείς που λες ψάξαμε και βρήκαμε μπόλικα ποιοτικά παιχνίδια που είναι ταμάμ για την ψυχαγωγία του παιδιού σου στην πιο δημοφιλή παιχνιδομηχανή του πλανήτη. Ετοιμάσαμε μάλιστα και σχετική λίστα για να συμπεριλάβουμε όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές σε παιχνίδια που είναι βέβαιο ότι θα απολαύσει το παιδί σου.

Monopoly Madness

Το Monopoly Madness φέρνει την εμπειρία Monopoly στην αρένα για πρώτη φορά. Ανακάλυψε λοιπόν ξανά το παιχνίδι συναλλαγών ακινήτων που αγαπάς με τρόπο που δεν έχεις ξαναδεί. Εδώ μιλάμε για μια ακόμη πιο φρενήρη και γρήγορη παραλλαγή του αγαπημένου επιτραπέζιου παιχνιδιού. Σε αυτήν τη χαοτική εκδοχή της Monopoly, μπορείς να κάνεις χαλάστρα σε αντιπάλους, να καβαλήσεις μπουλντόζα ή και να καταστρέψεις ιδιοκτησίες με κομπρεσέρ. Μια έξυπνη, μοντέρνα παραλλαγή ενός διαχρονικού κλασικού παιχνιδιού.

Η τιμή του ξεκινά από 8€

Untitled Goose Game

Σε αυτήν την παιχνιδιάρικη περιπέτεια γρίφων θα πάρεις τη θέση μιας ιδιαίτερα άτακτης χήνας, καθώς σκορπίζει το χάος σε ένα ήσυχο αγγλικό χωριό. Εδώ μπορείς να γίνεις ο βασικός πρωταγωνιστής σε μία σειρά από ξεκαρδιστικά σενάρια, μόνος ή μαζί με κάποιον φτερωτό φίλο. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ έξυπνο simulation game (παιχνίδι προσομοίωσης) που θα λατρέψουν τα παιδιά σου καθώς θα τα κρατήσει διαρκώς σε εγρήγορση εφευρίσκοντας πολύ ενδιαφέροντες γρίφους που θα τα συναρπάσουν.

Η τιμή του ξεκινά από 15€

Viewfinder

Σε αυτό το παιχνίδι γρίφων, όπου οι εικόνες σου- φωτογραφίες, σκίτσα, πίνακες ζωγραφικής - γίνονται πραγματικότητα, σου παρέχονται συνεχώς νέες κατευθύνσεις για εξερεύνηση, γέφυρες προς νέες περιοχές αναδιαμορφώνοντας τον κόσμο γύρω σου.

Όσο εξερευνά και μαθαίνει ο παίκτης θα αποκαλύψει τα μυστικά του κόσμου, τον λόγο ύπαρξής του και την ελευθερία δημιουργίας καθώς θα εμβαθύνει στο παιχνίδι. Η αφήγηση του παιχνιδιού καθοδηγείται από τον παίκτη και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να το βιώσει όσο θέλει ή να το απολαύσει μόνο για τους γρίφους του. Προσβάσιμο σε παίκτες κάθε επιπέδου, το Viewfinder είναι μια συναρπαστική εμπειρία που προσφέρει δυνατότητες που θα κρατήσουν τα παιδιά σου απασχολημένα  για ώρες.

Η τιμή του ξεκινά από 15€

Talos Principle 2

Το The Talos Principle 2 είναι μια προκλητική εμπειρία γρίφων πρώτου προσώπου που επεκτείνει σημαντικά τα φιλοσοφικά θέματα του πρώτου παιχνιδιού και τα εκπληκτικά περιβάλλοντα με ολοένα και πιο δύσκολες προκλήσεις. Γεννημένοι σε έναν νέο κόσμο όπου η βιολογική ανθρωπότητα έχει εξαφανιστεί, αλλά ο ανθρώπινος πολιτισμός ζει σε μια πόλη ρομπότ, θα βρεθείς μπλεγμένος σε μια περιπέτεια που σπάει το μυαλό και αφορά μια μυστηριώδη μεγαλοκατασκευή που κρύβει τεράστιες δυνάμεις. Όσο περισσότερα ανακαλύπτεις, τόσο περισσότερο θα έρχεσαι αντιμέτωπος με ερωτήματα σχετικά με τη φύση του σύμπαντος και τον σκοπό του πολιτισμού.

Η υπόσχεση για ένα καλύτερο αύριο, ο φόβος της επανάληψης των λαθών της ανθρωπότητας, η πίστη στη λογική ή η πλήρης αποκήρυξη της ανθρωπότητας - οι επιλογές που θα κάνεις και οι πλευρές που θα πάρεις θα καθορίσουν την πορεία των γεγονότων. Από τα πιο ποιοτικά κι ενδιαφέροντα παιχνίδια που κυκλοφορούν εκεί έξω κι είναι βέβαιο ότι θα συναρπάσουν το έφηβο παιδί σου.

H τιμή του ξεκινά από 33,25€

Röki

Ανακάλυψε έναν κόσμο μύθων και τεράτων σε αυτό το μαγευτικό και συγκινητικό μοντέρνο παραμύθι. Εξερεύνησε έναν πανέμορφο χιονισμένο ερημότοπο, λύσε γρίφους, συνέλεξε παράξενα αντικείμενα και τιθάσευσε τη μαγεία καθώς αποκαλύπτεις τα μυστικά από το παρελθόν της Tove. Η indie εφηβική έκπληξη των τελευταίων χρόνων είναι ξεκάθαρα ένα από τα πιο εδνιαφέροντα παιχνίδια με τα οποία θα έχει την τύχη να έρθει σε επαφή το παιδί σου.

Η τιμή του ξεκινά από 19,99€

Chicory: A Colorful Tale

Το Chicory: A Colorful Tale είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας από πάνω προς τα κάτω σε έναν κόσμο βιβλίων ζωγραφικής όπου μπορείς να σχεδιάσεις οτιδήποτε. Χρησιμοποίησε τις ζωγραφικές σου δυνάμεις για να εξερευνήσεις νέα μέρη, να λύσεις παζλ, να βοηθήσεις τους φίλους σου και να αλλάξεις τον κόσμο!

Ένας δεύτερος παίκτης μπορεί να ελέγχει ξεχωριστά το δικό του πινέλο, επιτρέποντας συνεταιρική ζωγραφική, καθώς ξετυλίγεται η ιστορία.

Η τιμή του ξεκινά από 19,99€

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v