Φθηνά δωμάτια για να αποχαιρετίσεις το καλοκαίρι στην Εύβοια

Όσο κάνει ακόμα καλοκαίρι μπορείς να το ζήσεις διακοπάτα κάνοντας μια απόβαση στα πιο οικονομικά δωμάτια που βρήκαμε στην Εύβοια.

Φθηνά δωμάτια για να αποχαιρετίσεις το καλοκαίρι στην Εύβοια

Μάλλον θα έχεις ήδη καταλάβει ότι είμαστε ένθερμοι υποστηρικτές όσων πηγαίνουν διακοπές Σεπτέμβρη. Tα έχουμε γράψει πολλάκις και δεν χρειάζεται να επεκταθούμε ξανά μιας και όσοι ξέρουν κανονίζουν να διακοπάρουν τον πρώτο –ημερομηνιακά- φθινοπωρινό μήνα ή έστω κρατάνε λίγο από το μπάτζετ τους για μια τελευταία κοντινή απόδραση. Αν ψάχνεις δε προορισμό η Εύβοια, δίπλα στην πρωτεύουσα μοιάζει ταμάμ επιλογή καθώς συνδυάζει φυσικό κάλλος, δαντελωτές παραλίες για αξέχαστες βουτιές, εξαιρετικό φαγητό και οικονομικά δωμάτια ειδικά τη συγκεκριμένη περίοδο. Εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο οικονομικά δωμάτια που βρήκαμε στην Εύβοια για να αποχαιρετίσεις το φετινό καλοκαίρι όπως πρέπει.

Κάρυστος

Ο νοτιότερος δήμος της Εύβοιας κρύβει φυσικές ομορφιές, αρχέγονα τοπία, απάτητα μονοπάτια, κρυφές παραλίες, μυστηριακά δρακόσπιτα και εκπλήξεις που φτάνουν και περισσεύουν για να γεμίσουν ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, ή ακόμα και μια εβδομάδα διακοπών. Σε αυτό το όμορφο στούντιο Α’ ορόφου πέρα από μια υπέροχη θέα στο κάστρο θα εξασφαλίσεις και μια εξαιρετική διαμονή χωρίς να δώσεις περισσότερα από 46€ τη βραδιά για ένα δίκλινο.

Πευκί

Συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα το Πευκί είναι το απόλυτο σιγουράκι αν δεν θες να δυσαρεστηθεί κανένας από την παρέα αφού σου καλύπτει όλες τις ταξιδιωτικές ανάγκες σου.

Στο Κωνσταντίνος και Έλενα Studio θα βρεις ένα value for money δίκλινο για το οποίο δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις περισσότερα από 41€ τη βραδιά. Στην ίδια περιοχή και στην ίδια τιμή θα βρεις ωραιότατα δίκλινα και στη Villa Froso.

Λουτρά Αιδηψού

Τα Λουτρά Αιδηψού παραμένουν ένας από τους πλέον δημοφιλείς προορισμός για τους λάτρεις του θερμαλισμού, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι βρίσκεις μόνο ηλικιωμένους στην περιοχή. Οι τιμές παραμένουν εξαιρετικά φθηνές αφού στην Πανσιόν Elli μπορείς να βρεις δωμάτια με μόλις 31€ τη βραδιά ενώ στα Sofia Rooms για ένα δίκλινο δεν θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερα από 27€ τη βραδιά.

Βόρεια Εύβοια

H Βόρεια Εύβοια –τα έχουμε ξαναπεί- είναι μια κούκλα, έχει καταρράκτες παραμυθένιους και παραλίες τύφλα να ‘χουν οι Κυκλάδες, και χωριά πανέμορφα για να πας το village-hopping σε άλλο επίπεδο.

Αυτό το οικογενειακό σπιτάκι στον Νέο Πύργο θα σε ενθουσιάσει καθώς δεν θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερα από 43€ τη βραδιά, όπως και το παραθαλάσσιο κατάλυμα Paradeisos  στην πανέμορφη παραλία των Ελληνικών με το δίκλινο να κοστίζει εκεί 45€ τη βραδιά.

Πολύ καλή επιλογή και το Ξενοδοχείο Όραμα στο γραφικότατο χωριουδάκι των Βασιλικών με τα δίκλινα δωμάτια να κοστίζουν 46€ τη βραδιά.

Moυρτερή

Μια αμμουδιά που ξεπερνά τα 4 χιλιόμετρα. Νερά που τιμούν τις αιγαιοπελαγίτικες ρίζες τους κι αέρηδες που κάνουν τους surfers να ορέγονται την Μουρτερή, μετατρέποντάς τη σε έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς. Το Soultana’s House είναι ιδανικό για την διαμονή σου με το δίκλινο να κοστίζει 46€ τη βραδιά.

Κύμη

Aγαπημένος ευβοιώτικος προορισμός που αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου η Κύμη είναι παντός καιρού κι εποχής και μια βόλτα στα μέρη της θα σε πείσει για του λόγου το αληθές. Στην παραλία της Κύμης θα βρεις το γλυκύτατο Voukamvilia Apartment με το κόστος του δίκλινου δωματίου στα 46€ τη βραδιά.

Ροβιές

Aν αναζητάς έναν υπέροχο μέρος για οικογενειακές αποδράσεις ή ολιγοήμερες διακοπές, τότε είναι σίγουρο ότι οι Ροβιές λουσμένες με το φυσικό φως και το απέραντο γαλάζιο εμπρός τους θα σε ενθουσιάσουν. Στο Αγνάντι θα βρεις value for money δίκλινα με 47€ τη βραδιά.  Εξίσου εξαιρετική επιλογή στην ίδια περιοχή και στην ίδια τιμή και τα Iraklis Studios.

Λίμνη

Η Λίμνη πάντοτε βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ομορφότερων χωριών της Εύβοιας και πώς να γίνει διαφορετικά αφού το φυσικό της τοπίο μοιάζει βγαλμένο από ζωγραφιά. Αν θες να μείνεις στην περιοχή τότε το Onar είναι μια εξαιρετική επιλογή με το κόστος δίκλινου δωματίου να ανέρχεται στα 51€ το άτομο.

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v