Παίζει κανένα οικονομικό δωματιάκι για τέλος Αυγούστου στην Κρήτη;

Ψάξαμε και βρήκαμε οικονομικά δωματιάκια σε κάθε γωνιά της Κρήτης γιατί αξίζουμε καλοκαιρινές διακοπές για πάντα.

Παίζει κανένα οικονομικό δωματιάκι για τέλος Αυγούστου στην Κρήτη;

Eίτε είσαι από αυτούς που έχουν ξεμείνει στην πόλη αυγουστιάτικα, είτε διακοπάρεις αυτή την περίοδο είμαστε βέβαιοι πως θα έκανες ό,τι περνά από το χέρι σου για να πάρεις λίγες μέρες άδεια παραπάνω και να σε βρει το τέλος του Αυγούστου να πλατσουρίζεις στις παραλιάρες της Κρήτης. Βλέπεις η αγαπημένη μας τεράστια νησάρα είναι παντός καλοκαιριού, κρατώντας τις τιμές στα καταλύματά της σε προσιτά επίπεδα, ώστε να είναι προσβάσιμη σε όλους. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μπόλικα οικονομικά δωματιάκια σε κάθε γωνιά της όσο εσύ σκέφτεσαι τι θα πεις στο αφεντικό για τη νέα απουσία σου από τη δουλειά.

Xανιά

Η παλιά πόλη και η αρχοντική ομορφιά της, η κρητική κουζίνα, οι συγκλονιστικές παραλίες, τα φαράγγια είναι μόνο κάποιοι από τους φαντασμαγορικούς λόγους που τα Χανιά είναι ερωτεύσιμα με την πρώτη ματιά. Όπως πιθανόν γνωρίζεις ήδη οι επιλογές διαμονής στα χωριά των Χανίων είναι αισθητά πιο οικονομικές σε σχέση με το να μείνεις στην Χώρα. Οι πλέον οικονομικές επιλογές βρίσκονται στον Ομαλό (38 χιλιόμετρα από τα Χανιά) και συγκεκριμένα στο Εξάρι, όπου δεν χρειάζεται να δώσεις περισσότερα από 40€ τη βραδιά για ένα δίκλινο δωμάτιο. Αντίστοιχα στο Gigilos Hotel στην ίδια περιοχή θα βρεις ωραιότατα δίκλινα με 41€ τη βραδιά.

Στη Θέρισο (15 χιλιόμετρα έξω από τα Χανιά) θα βρεις τα παραδοσιακά Therisso Rooms στα οποία μπορείς να μείνεις χωρίς να ξοδέψεις περισσότερα από 42€ τη βραδιά για ένα δίκλινο.

Το Ηotel Stavris από την άλλη είναι μια value for money επιλογή στη Χώρα των Σφακίων με το δίκλινο να κοστίζει 47€ τη βραδιά ενώ αν θες να μείνεις στην πόλη των Χανίων τότε το Archontissa’s House είναι η πιο οικονομική επιλογή με το δίκλινο στα 55€ τη βραδιά.

Ρέθυμνο

Απίστευτες παραλίες και μαγικά φαράγγια, μια παλιά πόλη χάρμα οφθαλμών, ανέγγιχτα ορεινά χωριά και συγκλονιστική κουζίνα συνθέτουν κάθε ταξίδι μας στο Ρέθυμνο. Όπως στα Χανιά έτσι κι εδώ οι οικονομικότερες επιλογές διαμονής απλώνονται στα καρτποσταλικά χωριουδάκια του. https://www.booking.com/hotel/gr/saint-george-rodakino.el.html Το Saint George Hotel στο πανέμορφο Ροδάκινο (35 χιλιόμετρα από το Ρέθυμνο) είναι μια θαυμάσια και πολύ οικονομική επιλογή διαμονής με το κόστος δίκλινου δωματίου να ανέρχεται στα 41€ ανά διανυκτέρευση.  

Από κοντά και το Green Hotel στο Σπήλι (27 χιλιόμετρα μακριά από το Ρέθυμνο) με τα δίκλινα δωμάτια να κοστίζουν 42€ τη βραδιά. Το Βella Vista στο ειδυλλιακό Μπαλί (33 χιλιόμετρα από το Ρέθυμνο) θα σε ενθουσιάσει με το δίκλινο να κοστίζει 46€ τη βραδιά. Στο πισινάτο Kasteli Appartments (22 χιλιόμετρα από το Ρέθυμνο) θα βρεις ωραιότατα δίκλινα που κοστίζουν 50€ τη βραδιά. Η φθηνότερη επιλογή στην πεντάμορφη Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου είναι τα δωμάτια Athina όπου μπορείς να βρεις δίκλινο με 66€.

Ηράκλειο

Χωριουδάκια κρυμμένα μέσα σε ελαιώνες. Κρυστάλλινα νερά και αμμουδιές να χτίσεις παλάτια, ακολουθώντας τα χνάρια του Μίνωα που έκανε το ίδιο στον ευλογημένο αυτό τόπο. Φαράγγια και σπηλιές, καλωσορίσματα με ρακή και κρητικό «φαγάτσι» θα σε υποδεχτούν στο Ηράκλειο.

Αν τώρα αναζητάς οικονομικά δωμάτια τότε πρέπει να κατευθυνθείς στα Ilias Appartments (1 χιλιόμετρο έξω από την πόλη) για να βρεις δίκλινα με 39€ τη βραδιά. Εξαιρετικό το Urban Apt Next University 5 (3,5 χιλιόμετρα έξω από την πόλη) με το δίκλινο δωμάτιο να κοστίζει 54€ τη βραδιά αλλά και το Maria’s Studio όπου το δίκλινο κοστίζει 57€ τη βραδιά.

Το Ηοtel Velissarios στην ξακουστή Χερσόνησο (25 χιλιόμετρα μακριά από το Ηράκλειο) είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή διαμονής με το δίκλινο να κοστίζει 41€ όπως αντίστοιχα και το Hermes Hotel στα Μάλια (33 χιλιόμετρα μακριά από το Ηράκλειο) με το δίκλινο να κοστίζει εκεί 36€ τη βραδιά.

Λασίθι

Μυστικές παραλίες, προϊστορικές πόλεις, μονοπάτια που καταλήγουν σε καταρράκτες, και το καλύτερο ίσως φαγητό της Κρήτης σε περιμένουν σαν πάρεις την απόφαση να πας στο Λασίθι. Τα Tholos Rooms στο Καβούσι (22 χιλιόμετρα μακριά από τον Άγιο Νικόλαο) θα σου προσφέρουν την οικονομικότερη διαμονή με το κόστος δίκλινου στα 36€ τη βραδιά.

Στο Villa Mare στον Μύρτο Λασιθίου (45 χιλιόμετρα από τον Άγιο Νικόλαο) τα δίκλινα κοστίζουν 41€ τη βραδιά ενώ στην ίδια τιμή θα βρεις δίκλινο και στο Emmi στο Κουτσουνάρι. Στο Μύρτο υπάρχει και η πολύ καλή επιλογή του Esperides Hotel με το δίκλινο στα 46€ ανά διανυκτέρευση.

Το πολύ όμορφο Pergola Hotel βρίσκεται στο κέντρο του Αγίου Νικολάου, της πρωτεύουσας του Λασιθίου με το κόστος ενός δίκλινου δωματίου να ανέρχεται στα 49€ τη βραδιά.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v