Οικονομικά δωμάτια και σπιτάκια για ΣΚ στα νησιά του Σαρωνικού

Στην Αίγινα, το Αγκίστρι και τον Πόρο, βρήκαμε δωμάτια από 51€ το δίκλινο για τα τελευταία Σαββατοκύριακα του Αυγούστου και τα πρώτα του Σεπτεμβρίου.

Οικονομικά δωμάτια και σπιτάκια για ΣΚ στα νησιά του Σαρωνικού

Γύρισες από διακοπές ή δεν πήγες ποτέ, και λαχταράς λίγες βουτιές ακόμα, μερικές νησιώτικες βόλτες, ένα ουζάκι πλάι στη θάλασσα βρε αδερφέ; Έχουμε καλά νέα. Τα νησιά του Σαρωνικού έχουν δωμάτια σε συμπαθητικές τιμές για τα τελευταία Σαββατοκύριακα του Αυγούστου και τα πρώτα του Σεπτεμβρίου. Για του λόγου μας το αληθές, σου συγκεντρώσαμε μερικά από τα καλύτερα σε μια μικρή λίστα που θα σου βάλει ιδέες.

Στην Αίγινα…

Το Ξενοδοχείο Πανόραμα στην Αγία Μαρίνα έχει συμπαθέστατα δωμάτια πάνω στη θάλασσα, σε τιμές που ξεκινούν από 67€ το δίκλινο για τα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου.

Επίσης στην Αγία Μαρίνα, το Posidon διαθέτει ευρύχωρα, χρωματιστά δωμάτια στα 67€ το δίκλινο με καλό πρωινό από την 1η Σεπτεμβρίου, στα 78€ για τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου.

Στην εν πολλοίς ανεξερεύνητη Βαγία, στον βορρά του νησιού, που έχει τη δική της (καθόλου άσχημη για τα δεδομένα του Σαρωνικού) αμμουδερή παραλιούλα, το Vagia Traditional προσφέρει όμορφα, παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια σε τιμές που ξεκινούν από 69€ για τα τέλη Αυγούστου και τα πρώτα ΣΚ του Σεπτέμβρη.

Στο Βαθύ, πολύ κοντά στη Σουβάλα που είναι το δεύτερο (και οικονομικότερο) λιμάνι του νησιού, το Athina Studios έχει δική του πισίνα, και ωραιότατα δωμάτια. Διαθεσιμότητα για τον Αύγουστο δεν υπάρχει, αλλά οι τιμές του Σεπτεμβρίου είναι δελεαστικές: στα 65€ το δίκλινο τα Σαββατοκύριακα, στα 56€ τις καθημερινές. 

Στην πόλη της Αίγινας, εξαιρετικά βολικά αν δεν θέλεις να πάρεις αυτοκίνητο μαζί, το Hotel Areti διαθέτει λιτά αλλά περιποιημένα δωμάτια, στα 62€ το δίκλινο τα Σαββατοκύριακα του Σεπτέμβρη. 

Στο Αγκίστρι…

Το Irides Apartments στο Μεγαλοχώρι έχει κουκλίστικα διαμερίσματα μπροστά στην θάλασσα, με ωραία θέα από τα μπαλκονάκια τους. Οι δε τιμές τους ξεκινούν από 67€ το δίκλινο για όλα τα Σαββατοκύριακα του Σεπτέμβρη. 

Το Agistri Apartments στη Σκάλα, εκεί που σε αφήνει το πλοίο, προσφέρει όμορφα, φωτεινά δωμάτια στα 72€ το δίκλινο τα ΣΚ του Σεπτεμβρίου.

Επίσης στη Σκάλα, το Agistri Island Dream διαθέτει ευρύχωρα στούντιο με φανταστική θέα στη θάλασσα από τα μπαλκονάκια τους, οι τιμές των οποίων κυμαίνονται στα 72€ το δίκλινο στα μέσα Σεπτεμβρίου, και στα 57€ μετά τις 15/9.

Όμορφα και ηλιόλουστα είναι και τα δωμάτια του Ilios, που βρίσκεται επίσης στη Σκάλα. Οι τιμές τους κυμαίνονται στα 82€ το δίκλινο για τα πρώτα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου και στα 62€ από τα μέσα του μήνα και μετά.

Στον Πόρο…

Το Panorama Apartments στο Ασκέλι έχει πανέμορφα διαμερίσματα με θέα θάλασσα, η διαθεσιμότητα των οποίων είναι αυτές τις εβδομάδες περιορισμένη, αλλά στα τέλη Σεπτεμβρίου βρήκαμε την εξαιρετική τιμή των 51€ το δίκλινο.

Το Villa Irene, πολύ κοντά σε παραλίες όπως το Κανάλι και το περίφημο Λιμανάκι της Αγάπης, διαθέτει γλυκύτατα δωμάτια με μεγάλες βεράντες στα 59€ το δίκλινο για τα τέλη Σεπτεμβρίου. 

Ακριβώς πάνω στην παραλία Κανάλι, το Seaside Apartment απολαμβάνει τέλεια θέα στην θάλασσα από τα στούντιό του, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από 67€ το δίκλινο για τα ΣΚ του Σεπτεμβρίου και από 85€ για τον Αύγουστο. 

Το Mania Rooms and Studios στην πόλη του Πόρου έχει γλυκύτατα, χρωματιστά δωμάτια γύρω από μια κεντρική αυλή, οι τιμές των οποίων κυμαίνονται στα 72€ το δίκλινο για τον Αύγουστο και στα 67€ για τον Σεπτέμβρη.

Το Christina Perlia Studios βρίσκεται, όπως μαρτυρά το όνομά του, στα Πέρλια, κοντά στο Κανάλι, και προσφέρει όμορφα, περιποιημένα δωμάτια και στούντιο στα 61€ το δίκλινο με κουζινάκι τον Αύγουστο και στα 51€ τον Σεπτέμβρη. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v