Δωματιάκια ευκαιρίες για να διακοπάρεις στην Πελοπόννησο

Αν ψάχνεις value for money ευκαιρίες διαμονής στην λατρεμένη Πελοπόννησο τότε αυτό το άρθρο έχει φτιαχτεί μόνο για σένα.

Δωματιάκια ευκαιρίες για να διακοπάρεις στην Πελοπόννησο

Πάει κι ο Ιούνης, μάς χαιρετάει σε λίγες μέρες και μπαίνουμε πλέον επίσημα στην καρδιά του ελληνικού καλοκαιριού με την ελπίδα να κάνει λίγο κράτει ο καύσωνας γιατί δεν αντέχεται άλλο η ιδρωτίλα. Για αυτό τον λόγο μετράμε τις μέρες -σαν φαντάροι πριν απολυθούν- μέχρι να πάμε και φέτος διακοπές. Αν είσαι της τελευταίας στιγμής και δεν έχεις κλείσει ακόμη πού να μείνεις, μην ανησυχείς καθόλου. Εμείς είμαστε εδώ, κι η αγαπημένη Πελοπόννησος που κρατά ευτυχώς τις τιμές της σε πιο προσιτά επίπεδα συγκριτικά με Κυκλάδες, Επτάνησα και Δωδεκάνησα προσφέροντάς σου value for money καταλύματα.

Εμείς σκανάραμε τις διαθέσιμες διαδικτυακές ευκαιρίες που υπάρχουν στα πελοποννήσια καταλύματα κι ετοιμάσαμε μια λίστα για πάρτη σου με την ελπίδα να κλείσεις κι εσύ ένα δωμάτιο τώρα που γυρίζει.

Ναύπλιο

Μιάμιση ωρίτσα μακριά από την πόρτα του σπιτιού μας, το Ναύπλιο είναι η πιο συνηθισμένη απάντηση στην ερώτηση «πού θα διακοπάρουμε φέτος»; Στο Hotel Vasilis στο κέντρο της πόλης θα βρεις ένα ωραιότατο δίκλινο στην τιμή των 53€ ανά διανυκτέρευση.  Το Αrgolis Hotel είναι μια ακόμη καλή επιλογή με το κόστος δίκλινου ανά διανυκτέρευση στα 58€ ενώ πανέμορφα είναι και τα δωματιάκια στην Pension Anapli στην Παλιά Πόλη. Εκεί για ένα δίκλινο υπολόγισε περί τα 61€ τη βραδιά.

Μονεμβασιά

Η Καστροπολιτεία του Ρίτσου και του Μεσαίωνα αγναντεύει από τα τείχη της το απέραντο γαλάζιο του Μυρτώου, κι εμείς κάθε καλοκαίρι βρίσκουμε αφορμή να περπατάμε στα μαγικά καλντερίμια της. Το Αlta Vista Studios προσφέρει ην πιο οικονομική επίλογή διαμονής με το δίκλινο να κοστίζει 45€ ανά διανυκτέρευση. Το Μπαλκόνι στη Μονεμβασιά από την άλλη βρίσκεται μπροστά ακριβώς από την παραλία και προσφέρει ένα value for money δίκλινο στα 47€ τη βραδιά. Καλή επιλογή και το Αγνάντιο στο χωριό Γέφυρα (1,5 χιλιόμετρο μακριά από την Μονεμβασιά) με το κόστος δίκλινου δωματίου στα 51€ τη βραδιά.

Γύθειο

Ο ρομαντισμός του Γυθείου καθρεφτίζεται, εδώ και αιώνες, στα βαθυγάλαζα νερά του και κάθε καλοκαίρι αποτελεί σιγουράκι για να περάσεις καλά. Το Αiolos Hotel βρίσκεται στα 100 μόλις μέτρα από την παραλία του Μαυροβουνίου κι έχει δίκλινα δωμάτια που κοστίζουν 56€ τη βραδιά. Πολύ καλή επιλογή και το Gythioflat διαμέρισμα που βρίσκεται στην πόλη και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 3 άτομα με 62€ (21€ το άτομο δηλαδή) τη βραδιά.

Καρδαμύλη

Η Καρδαμύλη είναι η πύλη εισόδου στην καταπράσινη μεσσηνιακή Μάνη, από μόνη της ένα γλυκύτατο, πέτρινο χωριό και μια παραλία σταρ που βουλιάζει κάθε καλοκαίρι. Αν θες μπορείς να μείνεις στην Pension Voula χωρίς να χρειαστεί να δώσεις περισσότερα από 61€ τη βραδιά για ένα δίκλινο δωμάτιο. 

 

Επίδαυρος

Mε αφορμή το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου κάθε καλοκαίρι βάζουμε στην ατζέντα μας πολύ ψηλά την Επίδαυρο όχι μόνο για τις εξαιρετικές παραστάσεις που διοργανώνονται στα θεατράκια της αλλά και για τις φυσικές ομορφιές της που κλέβουν την καρδούλα κάθε ταξιδιώτη.

To Aktis Hotel στην Παλιά Επίδαυρο έχει πολύ οικονομικά δίκλινα δωμάτια στα 40€ τη βραδιά ενώ εξαιρετική επιλογή διαμονής είναι και το Nyx Appartments με το δίκλινο να κοστίζει 50€ τη βραδιά. 

Τρίκαλα Κορινθίας

Για αυτούς που το καλοκαίρι τους το προτιμούν βουνίσιο, τα Τρίκαλα Κορινθίας μοιάζουν ως η ιδανική δροσερή και πανέμορφη επιλογή και σε πολύ πιο νορμάλ τιμές από τις χειμωνιάτικες. Ο υπέροχος ξενώνας Αναράδα θα σου εξασφαλίσει μια υπέροχη διαμονή με το κόστος του δίκλινου δωματίου να μην ξεπερνά τα 60€ τη βραδιά συμπεριλαμβανομένου πρωινού. Εξίσου value for money και το Anastazia’s Little House με το δίκλινο να κοστίζει 61€ τη βραδιά με χορταστικό πρωινό.

Κορώνη

Aν έχεις μπάρμπα να σε φιλοξενήσει ακόμη καλύτερα. Ωστόσο και σόλο αν μας με ταίρι ή παρέα θα τα περάσεις υπέροχα αφού γύρω από την Κορώνη και τη Μεθώνη θα συναντήσεις κάποιες από τις ομορφότερες παραλίες της Πελοποννήσου. Στα Parthenon Rooms 300 μέτρα από την παραλία θα βρεις ωραιότατα δίκλινα στα 55€ τη βραδιά.

Λεωνίδιο

Το Λεωνίδιο, που ακροβατεί ανάμεσα στον Πάρνωνα και το Μυρτώο, φωλιασμένο κάτω από τα κατακόκκινα βράχια του και σε απόσταση ποδηλατάδας από τις γλυκύτατες βοτσαλωτές του παραλίες μοιάζει πάντα ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός. Ο Manoleas έχει συμπαθητικά δίκλινα δωματιάκια στα 48€ τη βραδιά, ενώ εξαιρετική επιλογή είναι και το Ξενοδοχείο Κοσταρίνι με το δίκλινο να κοστίζει 56€ ανά διανυκτέρευση.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v