Πού έχει τον Σεπτέμβρη δωμάτια με 50€;

Στην Εύβοια, την Πελοπόννησο, το Γαλαξίδι και τα πέριξ του, σου βρήκαμε δωμάτια για λίγο καλοκαίρι ακόμα, με 50€ το δίκλινο ή και λιγότερα.

Πού έχει τον Σεπτέμβρη δωμάτια με 50€;

Ο Αύγουστος φεύγει, οι τιμές πέφτουν, κι εμείς μπαίνουμε σε πειρασμό για Σαββατοκύριακα που θα παρατείνουν το καλοκαίρι μας… με άδεια ή χωρίς. Επειδή, βέβαια, το ταμείο παραμένει σταθερά μείον, ψάξαμε και βρήκαμε δωμάτια με 50€ το δίκλινο μάξιμουμ, και θα τα μοιραστούμε μαζί σου επειδή μας αρέσει να σου βάζουμε ιδέες.

Στην Εύβοια…

Στο πανέμορφο Πευκί, στη Βόρεια Εύβοια, το Drosia Studios – Λυμπερόπουλος διαθέτει όμορφα, ευρύχωρα δωμάτια στα 42€ το δίκλινο. 

Επίσης στον βορρά, και συγκεκριμένα στον Νέο Πύργο, πολύ κοντά στην όμορφη παραλία της Νησιώτισσας, το Alexandra Studios έχει δωμάτια με κουζινάκι και θέα στη θάλασσα με 44€ το δίκλινο. 

Στα Ήλια, ακριβώς πάνω στην θάλασσα, θα βρεις τα Pharos Rooms, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από 42€ το δίκλινο για τα Σαββατοκύριακα του Σεπτέμβρη. Όλα τους απολαμβάνουν και θέα στη θάλασσα. 

Στην πανέμορφη Βλαχιά, που γλίτωσε πρόπερσι από τις καταστροφικές πυρκαγιές ως εκ θαύματος, το Σπίτι της Ελένης προσφέρει μεγάλα, περιποιημένα δωμάτια στα 48€ το δίκλινο. 

Στην Πελοπόννησο…

Στο Πεταλίδι της Μεσσηνίας, 200 μόλις μέτρα από την παραλία, το Erato Apartments διαθέτει μεγάλα, πανέμορφα διαμερίσματα με δική τους κουζίνα στα 49€ το δίκλινο. 

Στη Ζαχάρω, πολύ κοντά στη μεγάλη αμμουδιά του Καϊάφα, το Hotel Jenny μας φιλοξενεί σε λιτά αλλά προσεγμένα δωμάτια που δεν κοστίζουν περισσότερα από 48€ το δίκλινο. 

Στην ίδια τιμή, 48€ το δίκλινο, βρήκαμε και τα δωμάτια στο Τριφυλία, στην αγαπημένη μας Κυπαρισσία. 

Στο Επιτάλιο, χωριουδάκι που γίνεται τέλεια βάση για να εξερευνήσεις την Αρχαία Ολυμπία, το Κατάκολο και τις ατελείωτες αμμουδιές της Ηλείας, το Epitalio House έχει συμπαθέστατα δωμάτια στα 42€ το δίκλινο. 

Στα Σελιανίτικα, στον βορρά της Πελοποννήσου, το Jimmy’s Apartments απέχει μόλις 200 μέτρα από την παραλία και προσφέρει άνετα, ευρύχωρα διαμερίσματα με δική τους κουζίνα σε τιμές που ξεκινούν από 40€ για δύο άτομα. 

Στη Λέρνα, πολύ κοντά στο Ναύπλιο και στους Μύλους με το θρυλικό σουβλάκι τους, τα Διαμερίσματα Λέρνα δεν θα σου κοστίσουν περισσότερα από 37€ το δίκλινο. 

Στο Γαλαξίδι και τα πέριξ του…

Στην Ερατεινή, ακριβώς επάνω στην παραλία της Τολοφώνας, τα Δωμάτια Φοίνικας ξεκινούν από 42€ για τα ΣΚ του Σεπτεμβρίου. 

Στην Κίρρα, πολύ κοντά στην Ιτέα, και δυο βήματα από την θάλασσα, το ομώνυμο Στούντιο στην Κίρρα είναι μια σούπερ low budget επιλογή, στα 49€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα. 

Λίγο έξω από το χωριουδάκι που λέγεται Χρισσό, και συνδυάζει τα ορεινά τοπία του Παρνασσού με τις θάλασσες γύρω από το Γαλαξίδι, το Chrissa Camping Rooms & Bungalows διαθέτει δική του πισίνα και τέλεια μπάνγκαλοου στα 50€ το δίκλινο. 

Στους μοναδικούς Δελφούς, τα Epic Rooms είναι όμορφα και ευρύχωρα, και αγναντεύουν από τα μπαλκόνια τους τις καταπράσινες πλαγιές του Παρνασσού. Οι δε τιμές τους ξεκινούν από 46€ το δίκλινο για τα Σαββατοκύριακα του Σεπτέμβρη. 

Ακόμα και στις Κυκλάδες…

Ναι ναι, δεν σε γελούν τα μάτια σου, στις Κυκλάδες είπαμε, έχουμε βρει δωμάτια με 42€ στην Σύρο και με 46€ στην Τήνο, τσέκαρε εδώ - Τα φθηνότερα δωμάτια τον Σεπτέμβρη στις Κυκλάδες 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v