Βρήκαμε φτηνά σπιτάκια και δωμάτια στην Πελοπόννησο

Από το Ναύπλιο ως την Πύλο και από την Μονεμβασιά μέχρι τη Μάνη, βρήκαμε δωμάτια από 42€ ως 62€ το δίκλινο, για να συνεχίσεις το καλοκαίρι σου.

Βρήκαμε φτηνά σπιτάκια και δωμάτια στην Πελοπόννησο

Επειδή τα τελευταία ΣΚ του καλοκαιριού είναι ανθρώπινο δικαίωμα, και οι διακοπές του Σεπτέμβρη κατά κοινή ομολογία οι καλύτερες, ψάξαμε και σου βρήκαμε τις φτηνότερες επιλογές διαμονής στην πάντα αγαπημένη μας Πελοπόννησο.

Στο Ναύπλιο και τα πέριξ…

Ό,τι πρέπει για τα Σαββατοκύριακά σου, η Αργολίδα και οι δαντελωτές ακρογιαλιές της απέχουν ελάχιστα από την Αθήνα και έχουν μια χαρά τιμές τις επόμενες εβδομάδες.

Στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, η Pension Acronafplia έχει μικρά αλλά συμπαθέστατα και σούπερ οικονομικά δωμάτια στα 57€ το δίκλινο. 

Επίσης στο Ναύπλιο, αλλά έξω από την παλιά πόλη, τα κοσμαγάπητα Vista del Mare και Hotel Vasilis προσφέρουν πεντακάθαρα, φροντισμένα δωμάτια στα 57€ και 56€ αντίστοιχα.

Στη Λέρνα, με τον εντυπωσιακό αρχαιολογικό της χώρο, πολύ κοντά στους Μύλους και το θρυλικό σουβλάκι τους, τα Διαμερίσματα Λέρνα είναι λιτά αλλά περιποιημένα και σούπερ οικονομικά: Από 42€ ξεκινούν οι τιμές τους για τα Σαββατοκύριακα του Σεπτέμβρη. 

Στο Τολό, 100 μέτρα από την παραλία, το Dimitra G Tolo Apartments διαθέτει στούντιο με δικό τους κουζινάκι σε τιμές που ξεκινούν από 42€ το δίκλινο από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά.

Εκεί στον νότο…

Λίγες μέρες παραπάνω να έχεις στην διάθεσή σου, και έφυγες για βουτιές στις φαντασμαγορικές παραλίες της Μάνης, ή για καστρότσαρκες στην πάντα ειδυλλιακή Μονεμβασιά.

Στο Λεύκτρο της μεσσηνιακής Μάνης, το Mani Stone Towers προσφέρει κουκλίστικα δωμάτια μέσα σε αυθεντικούς μανιάτικους πύργους, σε τιμές που ξεκινούν από 63€ το δίκλινο με θέα θάλασσα. 

Στην Στούπα, επίσης στη μεσσηνιακή Μάνη, το Stoupa Properties Rooms αγναντεύει την θάλασσα από τα μπαλκόνια των δωματίων του, οι τιμές των οποίων δεν ξεπερνούν τα 62€ το δίκλινο.

Στην υπέροχη Καρδαμύλη, το Olympia Koumanakou Rooms διαθέτει όμορφα και φροντισμένα δωμάτια στα 60€ το δίκλινο όλο τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβρη. 

Στο Leonidas Hotel στο Γύθειο τα δωμάτια είναι λιτά αλλά καθαρά και περιποιημένα, έχουν θέα στη θάλασσα και κοστίζουν 58€ το δίκλινο. 

Ευρύχωρα, όμορφα διαμερίσματα στα 54€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα έχει το L's apartments στο Μαυροβούνι, 500 μέτρα από την παραλία. 

Ακριβώς επάνω στην παραλία που λέγεται Πορί, πολύ κοντά στη Μονεμβασιά, το Maviria έχει φουλ εξοπλισμένα στούντιο με θέα στην θάλασσα στα 47€ το δίκλινο. 

Μοναδική θέα στον βράχο της Μονεμβασιάς απολαμβάνουν τα στούντιο του Alta Vista Studios, οι τιμές των οποίων δεν ξεπερνούν τα 46€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα. 

Στην καθόλου άγρια Δύση…

…που συγκεντρώνει, αν μας ρωτάς, τις καλύτερες παραλίες όλης της Πελοποννήσου, φουλ της άμμου, συν εντυπωσιακά τοπία, μυστικά κάστρα και ατμοσφαιρικούς αρχαιολογικούς χώρους.

Στο Αρκούδι, πολύ κοντά στην απέραντη αμμουδιά των Λουτρών Κυλλήνης, το Giota Rooms διαθέτει ευρύχωρα στούντιο με κουζινάκι στα 62€ το δίκλινο για τα Σαββατοκύριακα του Αυγούστου, και στα 57€ για εκείνα του Σεπτέμβρη. 

Στη Ζαχάρω, που ακουμπά στην άλλη απέραντη αμμουδιά που οι Αθηναίοι λέμε Καϊάφα, το Olympion Village Studios έχει άνετα στούντιο οι τιμές των οποίων ξεκινούν από 47€ το δίκλινο για τα ΣΚ του Σεπτέμβρη. 

Στο Καλό Νερό, μιαν ανάσα από την ξακουστή και κοσμαγάπητη παραλία της Ελαίας, έχουμε δύο εξαιρετικές επιλογές διαμονής: Το Ακρογιάλι και το Kallitheon, στα 47€ και 57€ αντίστοιχα.

Στην απολύτως νησιώτικη Πύλο, το 12 Gods Resort προσφέρει δωμάτια με θέα θάλασσα, σε τιμές που ξεκινούν από 57€ το δίκλινο στα τέλη Σεπτεμβρίου. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v