Τα 4 προϊόντα μακιγιάζ που ενισχύουν τη φυσική ομορφιά του προσώπου σας

Το μακιγιάζ είναι μια μορφή τέχνης που με τη σωστή χρήση των ανάλογων προϊόντων μακιγιάζ μπορεί να μεταμορφώσει μια εμφάνιση από συνηθισμένη σε εξαιρετική.

Τα 4 προϊόντα μακιγιάζ που ενισχύουν τη φυσική ομορφιά του προσώπου σας

Στον κόσμο του μακιγιάζ, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Με τα κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ, ο καθένας μπορεί να ενισχύσει τη φυσική του ομορφιά, να πειραματιστεί με διαφορετικά στυλ και να εκφραστεί με αυτοπεποίθηση. Το μακιγιάζ είναι μια μορφή τέχνης που με τη σωστή χρήση των ανάλογων προϊόντων μακιγιάζ μπορεί να μεταμορφώσει μια εμφάνιση από συνηθισμένη σε εξαιρετική.

1.Foundation

Το foundation δημιουργεί μια λεία, ομοιόμορφη βάση καλύπτοντας τις ατέλειες και εξομαλύνοντας τον τόνο της επιδερμίδας. Η επιλογή της σωστής βάσης για τον τύπο και τον τόνο του δέρματός σας είναι ζωτικής σημασίας. Είτε προτιμάτε μια φόρμουλα με πλήρη κάλυψη, είτε μια ελαφριά φόρμουλα, το foundation χρησιμεύει ως καμβάς πάνω στον οποίο χτίζεται το υπόλοιπο μακιγιάζ σας.

Επιλέξτε το True Match Foundation της L'Oréal Paris που καλύπτει τις ατέλειες, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται και φροντίζει το δέρμα σας. Βελτιώνει την εμφάνιση της επιδερμίδας σε 2 εβδομάδες, την προστατεύει από εξωτερικές επιθέσεις όπως η ρύπανση και ακτίνες UV, ενώ παράλληλα προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί έως 24ώρες.

2.Concealer

Το concealer συμπληρώνει το foundation. Ενώ το foundation καλύπτει μεγαλύτερες περιοχές, το concealer στοχεύει σε συγκεκριμένα θέματα, όπως μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, ατέλειες και κοκκινίλες. Ένα καλό concealer συνδυάζεται άψογα με το foundation σας, παρέχοντας επιπλέον κάλυψη όπου χρειάζεται και βοηθώντας σας να επιτύχετε μια άψογη επιδερμίδα.

Ανακάλυψε το νέο True Match Radiant Serum Concealer από την L'Oréal Paris με 1.5% υαλουρονικό οξύ και καφεΐνη που προσφέρει την κάλυψη του concealer και ενυδατώνει όπως ένα serum. Τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, καλύπτει ατέλειες και μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, κάνει contouring τονίζοντας τις γωνίες του προσώπου και προσφέρει λάμψη.

3.Highlighter

Το highlighter είναι το αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ των γυναικών λόγω της ικανότητάς του να προσθέτει μια φωτεινή λάμψη στο δέρμα. Εφαρμόζεται συνήθως στα ψηλά σημεία του προσώπου, όπως τα ζυγωματικά, το κόκκαλο των φρυδιών και τη γέφυρα της μύτης. Το highlighter ενισχύει αυτές τις περιοχές αντανακλώντας το φως και δίνοντας στο δέρμα μια φρέσκια, νεανική εμφάνιση.

Το Lumi Glotion είναι το αγαπημένο viral προϊόν στο TikTok γιατί ενισχύει την φυσική λάμψη,  ενυδατώνει και έχει πολλαπλές χρήσεις: α) Ενυδατική με χρώμα και λάμψη για πρόσωπο και σώμα, β) Λαμπερό primer κάτω από το makeup, γ) Highlighting στα ψηλά σημεία του προσώπου, d) Contouring για σχηματισμό του περιγράμματος του προσώπου.

4.Κραγιόν

Όταν πρόκειται για τα χείλη, το κραγιόν είναι το πιο ισχυρό σας όπλο για να κάνετε μια εκθαμβωτική εμφάνιση. Είτε πρόκειται για ένα τολμηρό κόκκινο χείλος είτε για ένα απαλό nude, το σωστό κραγιόν μπορεί να αναδείξει μια ολόκληρη εμφάνιση.

Το ματ κραγιόν έχει γίνει δημοφιλής επιλογή για το φινίρισμα και την εκλεπτυσμένη εμφάνισή του. Σε αντίθεση με τα γυαλιστερά ή σατινέ φινιρίσματα, το ματ κραγιόν προσφέρει ένα επίπεδο, μη ανακλαστικό φινίρισμα που παραμένει στη θέση του όλη την ημέρα, γεγονός που το καθιστά ιδανικό τόσο για καθημερινές όσο και για βραδινές εμφανίσεις.

Εφαρμόστε το νέο υγρό ματ κραγιόν μακράς διάρκειας Infaillible Le Matte Resistance της L'Oréal Paris για έντονο χρώμα με διάρκεια έως και 16ώρες. Δεν μεταφέρεται και δεν λερώνει. Ενυδατώνει τα χείλη γιατί είναι εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ. Χαρίζει έντονη απόδοση με ένα μόνο πέρασμα.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v