Peggy Sue μοναδική μου αγάπη πότε θα μας βγάλεις για μπραντς;

Ωραία τα αυγουλάκια σου Peggy μου λένε οι επισκέπτες του αγαπημένου all day bar στη Νέα Σμύρνη και το in2life club, όντας πάντα στις επάλξεις σας στρώνει τραπεζάκι στα καλύτερα.

Peggy Sue μοναδική μου αγάπη πότε θα μας βγάλεις για μπραντς;

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από όταν άνοιξε το Peggy Sue (Σπαθάρη 2, Νέα Σμύρνη, τηλ.:21 0932 5230) στα νοητά σύνορα Νέας Σμύρνης και Νέου Κόσμου με σκοπό –τι άλλο;- να γίνει το απόλυτο all day bar της περιοχής κι έκτοτε ορκίζονται αιώνια πίστη στο όνομά του όχι μόνο οι locals αλλά και οι ξένοι επισκέπτες του. Αν είσαι φαν του Κωνσταντίνου κι Ελένης τότε θα χειροκροτήσεις όρθι@ την πινακίδα «Peggy μοναδική μου αγάπη» κι αφού βγάλεις τις απαραίτητες φωτογραφίες για τους λογαριασμούς σου στα social media θα περάσεις στο κυρίως μενού, που είναι έξτρα λαχταριστό.

Το –βιομηχανικό μα και cosy στη διακόσμηση και στη διάθεση- Peggy Sue στη Νέα Σμύρνη θα σε καλοταΐσει, προσφέροντάς σου μια μεγάλη ποικιλία μπραντς επιλογών και λουκούλλειων σνακς για κάθε ώρα της μέρας, κι ειδικά για τις πρώτες πρωινές πείνες που ποτέ δεν πρέπει να αμελείς, για να στείλουμε κι ένα διατροφικό μήνυμα μέρες που είναι. Παράλληλα καλό είναι να περάσουμε και το μήνυμα εγγραφής στο in2life club (μάθε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις εδώ) για να απολαύσεις εκπτώσεις και προσφορές όταν επισκεφθείς το Peggy Sue αλλά και τις υπόλοιπες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Peggy Sue ATH (@peggysue_ath)


O χώρος -μίνιμαλ με μοντέρνες πινελιές- σε προδιαθέτει για μια χαλαρωτική έξοδο όταν βρεθείς στα μέρη του. Το όνομα του μαγαζιού προέκυψε από το αγαπημένο ομώνυμο τραγούδι του Μπάντι Χόλι και γρήγορα ήρθε κι έδεσε με την Κωνσταντίνου κι Ελένης φρενίτιδα που συνεχίζει να υφίσταται στο ελληνικό ίντερνετ. Έτσι λοιπόν η Peggy Sue γρήγορα έγινε η μοναδική μας αγάπη κι αυτή που πραγματικά αναζητούμε όταν θελήσουμε να βγούμε για μπραντς μόνοι, με το ταίρι ή με την παρέα μας.

Τα specialty καφεδάκια και οι πάμπολλες επιλογές στα ροφήματα θα σε βάλουν σε δίλημμα -μην σου πούμε και τρίλημμα. Αν είσαι μερακλής και καλοζωισμένος, τότε είναι βέβαιο πως θα ενδώσεις στη λευκή σοκολάτα με ρόδι και ράσμπερι (4,50€) ή στο έξτρα δροσιστικό Smoothie με σπανάκι, μπανάνα, ανανά και γάλα αμυγδάλου (5,50€).

Ο κατάλογος των τσιμπολογημάτων από την άλλη είναι ιδιαίτερα θελκτικός ικανοποιώντας όλες τις ορέξεις και τους πλέον ιδιότροπους ουρανίσκους. Αν είσαι θερμός υποστηρικτής της vegan διατροφής για παράδειγμα τότε το σαντουιτσάκι με ψωμάκι ζυμωτό, avocado, πιπεριά κόκκινη, ρόκα και χούμους (6€) μοιάζει ταμάμ επιλογή για να ξεπεινάσεις ενώ σούπερ θρεπτικό και νόστιμο είναι αντίστοιχα και το Avocado toast με ζυμωτό ψωμί με guacamole, 2 αυγά ποσέ και σχοινόπρασο (7,5€).

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Peggy Sue ATH (@peggysue_ath)


To French madame με κρουασάν γαλοπούλα Fouantre, αυγό μάτι, σχοινόπρασο, μπεσαμέλ και πάπρικα καπνιστή (10€) και τα Peggy`s Benedict (κρουασάν βουτύρου χειροποίητο με μπέικον, αυγό ποσέ, chips αλλαντικών και σως hollandaise στα 10€) είναι δύο εξαιρετικά ενδιαφέρουσες signature μπραντσαριστές επιλογές που είναι βέβαιο ότι θα σε κάνουν να δεις τα αυγά με άλλο μάτι. Αν πάλι είσαι φανατικός μπεργκεροφαγάς μπορείς κάλλιστα να ενδώσεις στο θηριώδες Truffle Burger με 100% μοσχαρίσιο μπιφτέκι, ένταμ, καραμελωμένα κρεμμύδια, μανιτάρια, άισμπεργκ και μαγιονέζα τρούφας το οποίο πάντοτε κάνει παρέα σε ένα βουναλάκι από πατάτες τηγανητές (13€).

Οι γλυκατζήδες ας μην παραπονεθούν καθώς τους έχουμε φυλαγμένο ένα PJ τσουρέκι με φυστικοβούτυρο, μαρμελάδα και berries (8€).

Ο λογαριασμός για καφεδάκι και brunch θα κυμανθεί περί τα 12-15€ το άτομο ενημερώνουμε αν τα μαθηματικά δεν είναι το δυνατό σου σημείο.

Πληροφορίες προσφοράς: Τα μέλη του In2life Club απολαμβάνουν έκπτωση 15% στο διάστημα 15:00- 18:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή. 

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v