Το Ανάπλωρα θα γίνει το νέο αγαπημένο σου τσιπουράδικο στην Αγία Παρασκευή

Αν ψάχνεις ένα μέρος που αποθεώνει τα μερακλήδικα θαλασσινά μεζεδάκια τότε το Ανάπλωρα σε περιμένει, προσφέροντας εκπτώσεις σε όλα τα μέλη του In2life Club.

Το Ανάπλωρα θα γίνει το νέο αγαπημένο σου τσιπουράδικο στην Αγία Παρασκευή

Όπως μάλλον θα έχεις καταλάβει μας αρέσει ιδιαίτερα να ξετρυπώνουμε νέα φαγητοστέκια που άνοιξαν πρόσφατα και περιμένουν να μας τρατάρουν μπόλικες καλομαγειρεμένες νοστιμιές. Τώρα μάλιστα που καλοκαίριασε και το ψαράκι τραβιέται ακόμη περισσότερο, έχουμε χαρά μεγάλη κάθε τόσο που πετυχαίνουμε ένα μαγκιόρικο τσιπουράδικο που τιμά τις γαστρονομικές παραδόσεις της χώρας μας, σερβίροντας λαχταριστά θαλασσινά μεζέδια. Το Τσιπουράδικον Ανάπλωρα άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγο καιρό στην Αγία Παρασκευή, φιλοδοξώντας να γίνει το επόμενο φαγητοστέκι σου, χάρη στα εξαιρετικά πιάτα του και τις τιμές του που αποδεικνύονται value for money δεδομένης της ποιότητας των πρώτων υλών και της μαεστρίας της κουζίνας του. Το επισκεφθήκαμε λοιπόν με το In2life Club (απολαμβάνοντας εκπτώσεις στον λογαριασμό μας όπως όλα τα μέλη του) κι έχουμε να πούμε και να γράψουμε για αυτό μόνο τα καλύτερα.

Ο χώρος είναι μοντέρνος, κομψός με προσεγμένη και ντελικάτη διακόσμηση, στην οποία κυριαρχούν τα μεγάλα ξύλινα τραπέζια κι οι θαλασσινές- για να μην πούμε ψαρίσιες- αναφορές. Στην κάβα του θα βρεις συγκεντρωμένα ούζα, τσίπουρα και αποστάγματα από όλη τη χώρα, την ώρα που ο κατάλογος με τα φαγητά θα σου δώσω πολλές κι έξτρα γευστικές επιλογές που θα θέλξουν τον ουρανίσκο σου.

Αν μας έβαζες να διαλέξουμε με το ζόρι, τότε μάλλον θα ξεκινούμε με μια Τζιώτικη σαλάτα (με ντοματίνια, κάπαρη, ελιά, τσάτνεϊ φραγκόσυκο παξιμάδια χαρουπιού και κοπανιστή) πριν συνεχίσουμε ακάθεκτοι με ταραμασολάτα ή καβουροσαλάτα. Ωραιότατος ο γαύρος ξυδάτος, όπως και η λακέρδα, ενώ σίγουρα αξίζει της δοκιμής σου η πέστροφα με φάβα και το καρπάτσιο. Το φρέσκο καλαμάρι και οι γαρίδες σαγανάκι ροκφόρ δεν πρέπει να λείψουν από το τραπέζι σου όπως αντίστοιχα κι οι σαρδελίτσες και το ψητό χταποδάκι. Στις σπεσιαλιτέ του καταλόγου σίγουρα συγκαταλέγεται και το κριθαρότο γαρίδας.

Πληροφορίες Προσφοράς: Τα μέλη του In2life Club μπορούν να απολαμβάνουν έκπτωση 15% στον λογαριασμό τους κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v