10 ερωτήσεις που πιθανόν να έχεις για το In2life Club

Aνοίγουμε μικρόφωνα και απαντάμε σε όλες τις ερωτήσεις που πιθανόν να έχεις για το Ιn2life Club φωτίζοντας το τούνελ σου.

10 ερωτήσεις που πιθανόν να έχεις για το In2life Club

To In2life Club έχει γίνει εδώ και κάποιους μήνες αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των μελών του τα οποία απολαμβάνουν μια σειρά από εκπτώσεις και προσφορές μαζί με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του, που αυξάνονται και πληθαίνουν συνεχώς. Αυτή τη στιγμή το In2life Club διαθέτει περισσότερες από 45 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και προσπαθεί κάθε βδομάδα να ανακοινώνει νέες προσθήκες αφοσιωμένο στον σκοπό του που είναι ένας και μοναδικός. Να μη μείνει παραπονούμενο κανένα από τα μέλη του. Αν ωστόσο εσύ έχεις κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις κι απορίες ως προς το In2life Club, καλό είναι να πλησιάσεις γιατί θα ρίξουμε φως στο τούνελ σου.

Μάλιστα εκτός από τις απαντήσεις, φτιάξαμε για σένα και τις ερωτήσεις να μην κουράζεσαι να γράφεις και να πληκτρολογείς.

Χρειάζεται να πληρώσω κάτι για να γίνω μέλος του In2life Club;

Όχι δεν χρειάζεται να πληρώσεις ούτε σεντ του ευρώ. Η εγγραφή είναι δωρεάν και σου εξασφαλίζει όλες τις εκπτώσεις και προσφορές που προσφέρουν οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Eίναι χρονοβόρα η εγγραφή μου;

Αν η διαδικασία εγγραφής σου διαρκέσει περισσότερα από τριάντα δευτερόλεπτα, δεσμευόμαστε ότι θα σου στείλουμε ακριβείς πληροφορίες για να ξεθάψεις ένα μπαούλο με χρυσές λίρες. Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από το να καταχωρήσεις τα στοιχεία σου, στο mini-site του Ιn2life Club. Αφού επιβεβαιώσεις το mail σου, στη συνέχεια θα λάβεις ένα μοναδικό QR code μέλους με αναλυτικές πληροφορίες ως προς τη χρήση του. 

Εξαργυρώνω όποτε θέλω τις εκπτώσεις και προσφορές που δικαιούμαι ως μέλος;

Όχι, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, καθώς σε κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση αναγράφονται οι μέρες κατά τις οποίες ισχύουν οι προσφορές/εκπτώσεις που δικαιούσαι. Καλό θα ήταν να ενημερώσεις τηλεφωνικά κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση για την επίσκεψή σου στον χώρο τους, προκειμένου να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων σε περίπτωση που η επιχείρηση είναι γεμάτη με κρατήσεις.

Υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένες όλες οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του In2life Club;

Φυσικά και υπάρχουν. Σου παραθέτουμε το σχετικό λινκ όπου θα βρεις συγκεντρωμένες όλες τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο In2life Club.

Τι πρέπει να κάνω για να συμπεριλάβω την επιχείρησή μου στο In2life Club;

Στείλε μας ένα mail στο [email protected] με όλα τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας σου και μια σύντομη περιγραφή της επιχείρησης σου κι άμεσα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σου.

Πού μπορώ να διαβάσω περισσότερες πληροφορίες για κάποιες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του In2life Club;

Κι εδώ σε έχω καλυμμέν@. Μπορείς να βρεις μπόλικα ενδιαφέροντα άρθρα στον παρακάτω σύνδεσμο.

Πώς γίνεται η ταυτοποίησή μου ως μέλος του In2life Club;

Όταν επισκεφθείς την συνεργαζόμενη επιχείρηση του In2life Club θα σου σκανάρουν το μοναδικό QR code σου το οποίο θα επιβεβαιώσει την ιδιότητα του μέλους και θα απολαύσεις την έκπτωση/προσφορά που δικαιούσαι.

Xρειάζεται να ανανεώνω την εγγραφή μου;

Όχι δεν χρειάζεται ωστόσο καλό θα ήταν να γνωρίζεις πως όσο πιο ενεργό μέλος είσαι τόσο περισσότερο θα σε ανταμείβουμε με δώρα/εκπτώσεις/προσφορές στο άμεσο μέλλον.

Στο μέλλον θα προστεθούν κι άλλες επιχειρήσεις στο In2life Club;

Φυσικά. Στόχος μας είναι να αυξηθούν κατά πολύ οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ώστε να καλύψουμε περισσότερα σημεία τόσο στην Αττική αρχικά αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα μετέπειτα.

Μπορώ να μοιραστώ την εμπειρία που είχα κατά την επίσκεψή μου σε κάποια συνεργαζόμενη επιχείρηση του In2life Club;

Για σένα και για άλλους σαν και σένα φτιάξαμε την ομάδα Μαζί τα Φάγαμε στο Facebook όπου ελεύθερα μπορείς να μοιραστείς ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες γαστρονομικές εμπειρίες.

 

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v