Οι τηλεφωνικές φάρσες που μας μεγάλωσαν

Ο Φουσέκης, οι Πατρινοί και λοιποί γνωστοί και άγνωστοι φαρσέρ που μας κράτησαν συντροφιά σε κασέτες και mp3.

Οι τηλεφωνικές φάρσες που μας μεγάλωσαν

Στο κασετοφωνάκι ή στο mp3 stick, από χέρι σε χέρι και από ατάκα σε ατάκα, οι φάρσες που γαλούχησαν τις γενιές των 90s και 00s ήταν πολλές.

Κάποιες χάθηκαν στη λήθη, άλλες παραμένουν αθάνατες χάρη σε κάποιους μερακλήδες που τις ανέβασαν στο youtube.

Να’ναι καλά τα παιδιά.

Πατρινοί

Πρωτεργάτες της τηλεφωνικής φάρσας, οι Πατρινοί έδωσαν το στίγμα για όλες τις γενιές φαρσέρ που ακολούθησαν. Οι φάρσες τους είναι δεκάδες, πάτα play και αφέσου.

Φουσέκης

Ένα όνομα, ένας θρύλος, μια ολόκληρη εποχή. Ετοιμόλογος και πανέτοιμος να ανταποκριθεί σε κάθε ερώτηση των θυμάτων του, ο Φουσέκης μας άφησε φάρσες – διαμάντια και μέχρι σήμερα η ταυτότητά του παραμένει άγνωστη. Λέγεται πάντως πως έκανε μια σύντομη εμφάνιση στην Ελληνοφρένεια.

Λέντης

Οι φάρσες του κυκλοφορούσαν σε κασσέτα από χέρι σε χέρι ενώ η αθυροστομία του παραμένει μέχρι σήμερα σοκαριστική. Αν είσαι ανοιχτός στο να ακούσεις άπειρα μπινελίκια, πάτα play.

Τέλλλος!

Μια αγγελία σε περιοδικό γίνεται αφορμή για έναν αισθησιακό διάλογο μεταξύ ενός δήθεν ομοφυλόφιλου και ενός πραγματικού πλην ανυποψίαστου ομοφυλόφιλου.

Όμο – Όμο- Όμο

Φάρσα αγνώστων λοιπών στοιχείων, μίνιμαλ, πρόστυχη, αξεπέραστη.

Γκιβ μη Ίων

Ένας άτυχος ηλικιωμένος πέφτει θύμα μιας παρέας νεαρών, οι οποίοι ζητούν το φανταστικό πρόσωπο Ίωνα Πλαταγένη. Το τι ακολουθεί αποτελεί Ιστορία. 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v