Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη

Η ταινία «Υπάρχω» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου με τον Χρήστο Μάστορα να υποδύεται τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη

Κυκλοφόρησε επιτέλους το teaser τρέιλερ της πολυαναμενόμενης βιογραφικής ταινίας του Στέλιου Καζαντζίδη «Υπάρχω» με τον Χρήστο Μάστορα να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου σε σκηνοθεσία του Γιώργου Τσεμπερόπουλου και σενάριο της Κατερίνας Μπέη.

Πρόκειται για μία ταινία - αφιέρωμα σε έναν μεγάλο τραγουδιστή, που η φωνή του «μίλησε» στις καρδιές όλων των Ελλήνων, ανά τον κόσμο, τον Στέλιο Καζαντζίδη - για όσους τον αγάπησαν, και όσους θέλουν να τον γνωρίσουν. Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του που θα δούμε σε λίγους μήνες στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Εκτός από το Χρήστο Μάστορα, στην ταίνια «Υπάρχω» πρωταγωνιστούν ακόμα οι: Κλέλια Ρένεση, Ασημένια Βουλιώτη, Αγορίτσα Οικονόμου, Δημήτρης Καπουράνης, Άννα Συμεωνίδου, Γιώργος Καραμίχος, Νίκος Ψαρράς, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιάννης Εγγλέζος, Γιώργος Γάλλος, Μαρία Φιλίππου, Aλέξανδρος Μπουρδούμης, Διαμαντής Καραναστάσης.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v