Εγγύηση της υψηλής αντηλιακής προστασίας του δέρματος κι ένα βήμα πιο κοντά στην αειφορία

Αν ψάχνεις προϊόντα που να εγγυώνται την προστασία κάθε τύπου δέρματος, την αποτελεσματικότητα και την αειφορία τότε σου έχουμε πολύ καλά νέα.

Εγγύηση της υψηλής αντηλιακής προστασίας του δέρματος κι ένα βήμα πιο κοντά στην αειφορία

Ο πλανήτης μας δεν διάγει τα καλύτερα του χρόνια περιβαλλοντικά μιλώντας εδώ και καιρό. Η κλιματική αλλαγή είναι δυστυχώς εδώ και μας χτυπά την πόρτα με ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως καύσωνες, πλημμύρες και ξηρασίες αλλά και τη διαρκή αύξηση θερμοκρασίας της γης. Την ίδια στιγμή τα επίπεδα ρύπανσης (από πλαστικά και μη βιοδιασπώμενα προϊόντα) του πλανήτη είναι πιο αυξημένα από ποτέ ενώ η υπερκατανάλωση φυσικών πόρων και η αύξηση των αστικών αποβλήτων βάζουν δύσκολα σε όλες τις κοινωνίες παγκοσμίως.

Πλέον είναι σαφές ότι πρέπει να αναζητήσουμε νέους τρόπους παραγωγής οι οποίοι είναι πιο «πράσινοι» και σέβονται τόσο τον πλανήτη όσο και τους ευαισθητοποιημένους καταναλωτές. Για αυτόν τον λόγο χαιρετίζουμε ενέργειες όπως της InterΜed αναλογιζόμενη τον αντίκτυπο της καθημερινής ανθρώπινης δραστηριότητας στο περιβάλλον, στοχεύει στην ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος. Το 2023 η InterΜed λάνσαρε και πάλι την προηγμένη ευδερμική αντηλιακή σειρά Luxurious SunCare προχωρώντας στην αντικατάσταση των παλαιών συμβατικών συσκευασιών με νέες  οι οποίες είναι από ανακυκλωμένο υλικό σε ποσοστό 41-83%. Αντίστοιχα παρουσίασε νέες φιάλες από ανακυκλωμένο υλικό σε ποσοστό 30% μειώνοντας κατά πολύ το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

Αν θέλουμε να δώσουμε νέα πνοή στον πλανήτη μας είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε μόνο ανακυκλώσιμα υλικά – όπως αυτά της αντηλιακής σειράς Luxurious SunCare- τα οποία θα απορρίπτουμε στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης, χαρίζοντάς τους έναν νέο κύκλο ζωής.

Η υψηλή προστασία του δέρματος είναι σημαντικότερη από ποτέ

Με τα καλοκαίρια να γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα και τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες να αποτελούν πια καθημερινότητα, η προστασία του δέρματος κρίνεται αναγκαία κι απαραίτητη κι όλοι οι τύποι δέρματος πρέπει να έχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Για αυτόν τον λόγο επιζητούμε την υψηλότερη προστασία που μπορεί να μας δοθεί κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την πληρέστατη σειρά Luxurious SunCare, με ένα τεράστιο κωδικόλογιο που θα ενθουσιάσει κάθε καταναλωτή.

Κρέμες προσώπου με ή χωρίς χρώμα οι οποίες με έναν μοναδικό συνδυασμό ανόργανων και οργανικών φίλτρων είναι κατάλληλες για όλες τις επιδερμίδες, ακόμη και τις ευαίσθητες, -όπως η Luxurious Instant Lifting SPF30, γαλάκτωμα προσώπου με φωτοσταθερά φίλτρα κατάλληλο για  λιπαρή επιδερμίδα με τάση ακμής, -σαν το Luxurious SunCare Probiotics Fluid SPF 30- αντηλιακό για τα χείλη, αντηλιακά για τα μαλλιά με ειδική σύνθεση και UV προστασία -σαν το Luxurious SunCare Hair Protection Spray, αντηλιακό πρακτικό stick κατάλληλο για τις ευαίσθητες ζώνες του προσώπου (μύτη, χείλη, μελαγχρωματικές κηλίδες) –όπως το Luxurious SunCare Stick SPF50+- ειδικό τζέλ προσώπου και σώματος για επιδερμίδες που χρειάζονται πολύ υψηλή ενυδάτωση μετά την έκθεση στον ήλιο, λεπτόρρευστα Serum για το πρόσωπο, -σαν το Luxurious SunCare Sunscreen Face Serum SPF30- όπως επίσης κρέμες και spray σώματος συναποτελούν μια ασπίδα προστασίας απέναντι στον ήλιο προσφέροντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε επιδερμίδα.

Αποτελεσματική προστασία με σεβασμό στο περιβάλλον

Η επιβάρυνση του πλανήτη από την παραγωγή καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς είναι τεράστια τα τελευταία χρόνια για αυτό και κάθε προϊόν οφείλει να «σέβεται» το περιβάλλον, χωρίς να θυσιάζει τον βασικό σκοπό του που δεν είναι άλλος από την αποτελεσματική προστασία όλων των τύπων δέρματος.

Ως προς το περιεχόμενό της, η αντηλιακή σειρά Luxurious SunCare αφενός δεν περιέχει φίλτρα που έχουν κατηγοριοποιηθεί ως ρυπαντές ή τοξικά για τους θαλάσσιους οργανισμούς και αφετέρου όλα τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται ως ευδερμικά, δηλαδή πολύ φιλικά στον επιδερμικό φραγμό.

Παράλληλα είναι φωτοσταθερά, δεν αποτελούν ενδοκρινικούς διαταράκτες καθώς οι συνθέσεις τους περιέχουν συστατικά με τεκμηριωμένη δράση για την καλή υγεία του δέρματος. Είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε σύμμαχοί μας στον αγώνα για υγιέστατη και πλήρως προστατευμένη επιδερμίδα είναι οι Βιταμίνες C και E με αντιοξειδωτική δράση, η νιασιναμίδη με δράση κατά των μελαγχρώσεων και των ατελειών της επιδερμίδας, το  προβιοτικό στέλεχος Lactobacillus Plantarum που εξισορροπεί του μικροβίωμα του δέρματος, η προβιταμίνη Β5 με αναπλαστική και καταπραϋντική δράση και τέλος το υαλουρονικό νάτριο που ενυδατώνει την επιδερμίδα και εκχυλίσματα με τεκμηριωμένη δράση.

Προστασία, αποτελεσματικότητα, αειφορία

Αν έπρεπε να απομνημονεύσουμε κάτι από το κείμενο αυτό θα ήταν το τρίπτυχο της προστασίας, αποτελεσματικότητας κι αειφορίας που ασπάζονται όλα τα προϊόντα της αντηλιακής σειράς Luxurious SunCare προϊόντα με το βλέμμα τους στραμμένο από τη μία στις ανάγκες του καταναλωτή και από την άλλο σεβασμό στο περιβάλλον. Κάπως έτσι επιτυγχάνεται ένας καλοσχεδιασμενός κύκλος που ανάγεται σε έναν ακόμη μεγαλύτερο και σημαντικότερο κύκλο. Αυτόν της ζωής που μας περιβάλλει και μας συμπεριλαμβάνει όλους και θέλουμε να συνεχίσει να συμβαίνει αυτό και τα επόμενα χρόνια.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v