Εσύ είσαι άντρας, εσύ ξέρεις

Ο άντρας κι η γυναίκα δεν είναι ίσοι, γιατί , απλούστατα η γυναίκα είναι ανώτερη, τραγουδάει ο Σαββόπουλος και συνεχίζει λέγοντας πως γυναίκα του τον ποδηγετεί υποχωρώντας. Είχα την ευκαιρία να το διαπιστώσω σε ανύποπτο χρόνο και από τότε, όταν αντιμετωπίζω μια αυταρχική γυναίκα υποτονθορίζω: Εσύ είσαι άντρας, εσύ ξέρεις. Παραξενεύονται, αλλά...

”Καμμένες” και εθνοσωτήριες ευχές

”Το φως της ανάστασης του κυρίου ας φωτίσει τον δρόμο της πατρίδας μας και τις ψυχές όλων μας”. Διαβάζοντας τις παραπάνω λέξεις ο Ιοβόλος δεν μπόρεσε να μην αναρωτηθεί ποιος από τους γνωστούς και φίλους του θα είχε στείλει τέτοιο εθνοσωτήριο μήνυμα.

Τηλέμαχε, που είναι οι δημοσιογράφοι, οέο;

Δείτε το... ανηλεές κυνήγι του υπεύθυνου πολιτιστικών του ΠΑΣΟΚ, Τ. Χυτήρη στους δημοσιογράφους, την προσπάθεια της αντιπολίτευσης να ”επικοινωνήσει” (μπλιάχ!) το πρόγραμμά της για τον πολιτισμό και τα... πολιτικά εμπόδια.

Μάθε τέχνη κι’ άστηνε...

Θυμήθηκα τον παμπόνηρο Σαύλο της πλέον διάσημης ”προς Κορινθίους επιστολής” τώρα που στα γεράματα, βρέθηκα υποχρεωμένος να αυτοεξυπηρετούμαι με ένα χέρι, λόγω ατυχήματος, που όμως με βρήκε ”σαν έτοιμο από καιρόν”, όπως λέει και ο μεγάλος Αλεξανδρινός.

v