Αυτό το καλοκαίρι ταξιδέψτε με τη Sony και τα Public!

Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική και “κρατώντας” για πάντα τις ευτυχισμένες σας στιγμές με την Sony W710.
Αυτό το καλοκαίρι ταξιδέψτε με τη Sony και τα Public!
Με μοντέρνα χρώματα για να ταιριάζουν σε κάθε σας διάθεση και ανάγκη, με εξαιρετικό ήχο και εντυπωσιακή εμφάνιση, τα ακουστικά της Sony, σας ταξιδεύουν όλο το καλοκαίρι παρέα με την αγαπημένη σας μουσική! Από hip-hop, μέχρι jazz και rock, είναι απολύτως απαραίτητα για τους λάτρεις της μουσικής που τους ενδιαφέρει τόσο η εμφάνιση, όσο και η ίδια η μουσική. Μεταξύ πολλών επιλογών από τη Sony, υπάρχει και η ξεχωριστή overhead σειρά MDR-ZX600.



Ο compact σχεδιασμός των ακουστικών της σειράς MDR-ZX600 ολοκληρώνεται με τις περιστρεφόμενες κάψες που διπλώνουν και γίνονται επίπεδες, έτσι ώστε να καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο όταν τα ακουστικά δεν χρησιμοποιούνται. Διατίθενται σε τέσσερα χρώματα που τραβούν όλα τα βλέμματα (μαύρο, άσπρο, κόκκινο, μπλε). Οι χρωματικοί τόνοι των στρογγυλών καλυμμάτων των ακουστικών συνδυάζονται με το επίπεδο καλώδιο, σχεδιασμένο ειδικά για να μην μπλέκεται. Τα ακουστικά ZX600 είναι απίστευτα ελαφριά και άνετα στα αυτιά σας και σας δίνουν ένα μοναδικό προσωπικό στυλ στις καθημερινές σας μετακινήσεις. Ανακαλύψτε τα στο Public.gr και κάντε την επιλογή που σας ταιριάζει για ένα κορυφαίο καλοκαιρινό στυλ!



Από την παρέα όμως του καλοκαιριού, δεν μπορεί να λείπει η φωτογραφική σας μηχανή DSC-W710 που θα σας συνοδεύει παντού για να τραβάτε τις πιο ωραίες φωτογραφίες και βίντεο HD!

Αιχμαλωτίστε πιο εύκολα από ποτέ και με κάθε λεπτομέρεια την κίνηση και τον ενθουσιασμό όλων των ξεχωριστών σας στιγμών χάρη στον αισθητήρα εικόνας υψηλής ανάλυσης. Εσείς απλά χαρείτε την στιγμή και αφήστε τη φωτογραφική σας μηχανή να αποφασίσει για εσάς και να ρυθμίσει αυτόματα τα πάντα ανάλογα με τις συνθήκες!

Τραβήξτε φωτογραφίες στην παραλία, στην νυχτερινή έξοδο ή εντυπωσιακά τοπία και κρατήστε τα για πάντα στην μνήμη σας. Εστιάστε και αιχμαλωτίστε τη στιγμή χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείτε με μενού και ρυθμίσεις. Κάντε τις αναμνήσεις σας ακόμα πιο αξέχαστες με τη λειτουργία panorama 360 μοιρών που ενώνει αυτόματα τα καρέ ώστε να δημιουργηθεί μια πανοραμική εικόνα.

Επίσης, με τα διασκεδαστικά εφέ εικόνας που διαθέτει σας επιτρέπει να δώσετε σε κάθε φωτογραφία το δικό σας προσωπικό στυλ. Μεταμορφώστε καθημερινές σκηνές καλοκαιρινής χαράς σε εμπνευσμένες φωτογραφίες χρησιμοποιώντας τα εφέ εικόνας Partial Color, Pop Color ή Toy camera. Κάποια εφέ μπορούν να προσαρμοστούν έτσι ώστε να αλλάξουν εντελώς το αποτέλεσμα των δημιουργημάτων σας! Επισκεφτείτε το Public.gr για να διαλέξετε ανάμεσα σε μαύρο, ασημί ή ροζ.

Απολαύστε ξέγνοιαστοι της καλοκαιρινές σας διακοπές, ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική και “κρατώντας” για πάντα τις ευτυχισμένες σας στιγμές με την W710.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v