Η Χάρις Αλεξίου έσπασε την απόφασή της να μην ξανατραγουδήσει, για τον Λευτέρη Παπαδόπουλο

Την μεγάλη έκπληξη έκανε χτες στη συναυλία-αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο στο Καλλιμάρμαρο η Χάρις Αλεξίου, όταν εμφανίστηκε στη σκηνή.

Η Χάρις Αλεξίου έσπασε την απόφασή της να μην ξανατραγουδήσει, για τον Λευτέρη Παπαδόπουλο

Τον «Αρχηγό» του Μάνου Λοΐζου τραγούδησε μαζί με τον Μίλτο Πασχαλίδη η Χάρις Αλεξίου χτες βράδυ, μπροστά σε 35.000 ανθρώπους που πλημμύρισαν το Καλλιμάρμαρο για την μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο.

Η συναυλία, που διοργάνωσαν ο ΣΚΑΪ και το «Όλοι μαζί μπορούμε» για την ενίσχυση ενεργειών για την προστασία του περιβάλλοντος, είχε τεράστια επιτυχία, με πλήθη κόσμου να κατακλύζουν το Παναθηναϊκό Στάδιο από τις 19.00 το απόγευμα που άνοιξαν οι πόρτες.

Το παρών φυσικά έδωσε και ο ίδιος ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, που παρακολούθησε συγκινημένος την εμφάνιση-έκπληξη της Χαρούλας, έχοντας στο πλευρό του την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Η Χάρις Αλεξίου, που είχε συνδεθεί από την αρχή της καριέρας της με τα τραγούδια του Λευτέρη Παπαδόπουλου, «έσπασε» την απόφασή της να αποσυρθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις για χάρη του.

Η ίδια είχε δηλώσει το 2020 πως δεν θα ξανατραγουδήσει λάιβ, γιατί όπως έλεγε η φωνή της δεν μπορεί να ανταποκριθεί. «Έχω κλείσει τις κουρτίνες μου εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα, όμως, θα ανοίξω αυτή την κουρτίνα για να μπει το φως σου μέσα και ό,τι μπορεί να κάνει αυτή η φωνή, θα το κάνει. Γιατί πάντα σε φωνάζαν αρχηγό και στον αρχηγό μπροστά δεν μπορείς να πεις "όχι"» δήλωσε επάνω στη σκηνή λίγο πριν το τραγούδι, εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v