Το Plisskën Festival, επιστρέφει με ένα ακόμα πιο φρέσκο και εντυπωσιακό line up, από διεθνείς καταξιωμένους και ανερχόμενους καλλιτέχνες, και υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία σύγχρονης και πρωτοποριακής μουσικής.
Στις 27 Σεπτεμβρίου ο Rous ανεβαίνει στη σκηνή του Ιδρύματος Κακογιάννη για μια συναυλία διαφορετική από τις άλλες, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο Σωματείο MDA Ελλάς.
Θερινές κινηματογραφικές προβολές, συναυλίες υπό το φως του έναστρου ουρανού και υπέροχες θεατρικές παραστάσεις μας περιμένουν στη δωρεάν ατζέντα του Σεπτέμβρη.
«Για ένα πράγμα δεν έχουμε δικαίωμα: να είμαστε δυστυχισμένοι. Πρέπει να διεκδικούμε παντού την ευτυχία μας». Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ο τεράστιος Μίκης Θεοδωράκης.