«Γιάννη είσαι ακόμα γκέι»; Επικό reunion των «Απαράδεκτων» με Μπέζο και Παπαδοπούλου

Ο Γιάννης Μπέζος και η Δήμητρα Παπαδοπούλου ξαναχτύπησαν σαν «Απαράδεκτοι» σε ένα reunion που προσμέναμε καιρό κι έγινε αμέσως viral.

«Γιάννη είσαι ακόμα γκέι»; Επικό reunion των «Απαράδεκτων» με Μπέζο και Παπαδοπούλου

Η αγάπη μας για τους «Απαράδεκτους» είναι δεδομένη και δεδηλωμένη για αυτό και απολαύσαμε το μίνι reunion της Δήμητρας Παπαδοπούλου και του Γιάννη Μπέζου οι οποίοι ερμήνευσαν τους εμβληματικούς ρόλους τους ξανά κι όπως ήταν αναμενόμενο δεν άργησαν να γίνουν viral.

Η Δήμητρα λοιπόν ρώτησε τον Γιάννη Μπέζο: «να σου πω κάτι, Γιάννη, να σε ρωτήσω κάτι και μην παρεξηγηθείς, γιατί είσαι και πολύ ευαίσθητος και δεν ξέρω πώς να μιλήσω… εσύ είσαι ακόμα γκέι;», ενώ δίπλα τους παρακολουθούν άναυδοι τη σκηνή ο Φοίβος Δεληβοριάς και ο Θανάσης Αλευράς.

«Βέβαια! Αλλά πολύ πιο απελευθερωμένος! Καμία σχέση με πριν!», απάντησε ο Γιάννης συμπληρώνοντας ωστόσο: «να σε ρωτήσω όμως κι εγώ κάτι και μην παρεξηγηθείς. Εσύ είσαι ακόμα τόσο ηλίθια;».

Ο λόγος του άτυπου reunion δεν είναι άλλος από την γκεστ εμφάνιση των δύο ηθοποιών στην Ταράτσα του Φοίβου Δεληβοριά, στις 2 Οκτωβρίου στο Θέατρο Άλσος.

Όπως ήταν φυσιολογικό το βίντεο συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες προβολές σε λίγες μόνο ώρες.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v