Τι αλλάζει στην Παραλιακή και πότε θα είναι έτοιμη;

Μέσα στο 2025 θα αρχίσουν να παραδίδονται τμήματα της Νέας Παραλιακής, κατά κόσμον Λεωφόρου Ποσειδώνος, που αλλάζει όσο χτίζεται το The Ellinikon Project.

Τι αλλάζει στην Παραλιακή και πότε θα είναι έτοιμη;

Σταδιακά μέσα στο 2025 θα αρχίσουν να παραδίδονται τα έργα της Lamda Development στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής, που προχωρούν με σταθερούς ρυθμούς. Κοντά στην ολοκλήρωση είναι, για παράδειγμα, η σήραγγα στην υπογειοποίηση της Λεωφόρου Ποσειδώνος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του News Auto, το πρώτο έργο που θα παραδοθεί, είναι η σύνδεση του Κέντρου Αθλητικών Εγκαταστάσεων με την Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Αυτό εκτιμάται πως θα γίνει εντός του 2025, χωρίς όμως να υπάρχει ακριβές χρονοδιάγραμμα ακόμα. Το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου θα δώσει πρόσβαση σε αθλητές και επισκέπτες, στο αθλητικό κέντρο που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα –τα έργα εκτελούνται από την ΜΕΤΚΑ-INTRAKAT. Με βάση τις σχετικές μελέτες όταν λειτουργήσει θα υπάρχουν εγκαταστάσεις δημόσιας χρήσης, και εγκαταστάσεις για διάφορες αθλητικές δραστηριότητες. Η ολοκλήρωσή του εκτιμάται περίπου για το καλοκαίρι του 2025.

Παράλληλα, από την ΑΒΑΞ, προχωρούν με γοργούς ρυθμούς τα έργα στο ρέμα των Τραχώνων, αλλά και σε αυτό του Αεροδρομίου, καθώς και το flyover, που θα δώσει ανάσες στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της περιοχής, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v