Γκλέτσος: «Μπορώ να ανταποκριθώ να είμαι ο επόμενος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Απόστολος Γκλέτσος επιβεβαίωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι θα είναι υποψήφιος πρόεδρος για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Γκλέτσος: «Μπορώ να ανταποκριθώ να είμαι ο επόμενος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ»

Το μεγάλο «μπαμ» στην μάχη της διαδοχής Κασσελάκη έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος αφού δήλωσε «παρών παρών για τον ΣΥΡΙΖΑ, την πατρίδα και την αριστερά» επιβεβαίωσε σήμερα, σε τηλεοπτική εκπομπή ότι θα είναι υποψήφιος πρόεδρος για τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ναι, θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας στο Action24, τονίζοντας πάντως ότι «θα κάνω πίσω αν κατέβει ο Τσίπρας».

«Το βιογραφικό μου δικαιολογεί να πω και να γίνει απολύτως πιστευτό ότι δεν έχει να κάνει με προσωπικές φιλοδοξίες και ατζέντα. Έχει να κάνει με το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μια περιδίνηση και έχει να κάνει με το ότι θέλουμε να βάλουμε πλάτη όλοι εμείς που δηλώνουμε παρόντες, κυρίως και πρώτα απ' όλα για την ενότητα την επόμενη μέρα» είπε ο γνωστός ηθοποιός.

«Οι αριθμοί και τα μαθηματικά μου επιτρέπουν να πω ότι - εάν οι σύντροφοί μου και η βάση το Θέλει  θα μπορώ να ανταποκριθώ και σε αυτό το εγχείρημα να είμαι ο επόμενος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε.

Στο ερώτημα αν διαθέτει τον απαραίτητο μηχανισμό για να εκλεγεί, απάντησε με νόημα «έχω κάνει 7 εκλογές στην αυτοδιοίκηση, έχω κατεβάσει και δικό μου κόμμα με 1,75% στην επικράτεια σε 40 ημέρες, σου λέει κάτι αυτό;».

Με πληροφορίες από ΣΚΑΙ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v