Oι καλύτερες σχολικές τσάντες έως 30€

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για την έναρξη της σχολικής χρονιάς τσεκάροντας τις διαθέσιμες επιλογές σου για τις καλύτερες σχολικές τσάντες μέχρι 30€.

Oι καλύτερες σχολικές τσάντες έως 30€

Λίγες μέρες έμειναν ακόμη για να ηχήσει ο ήχος των κουδουνιών στα σχολεία και τόσο οι μαθητές όσο κι οι γονείς μετράνε αντίστροφα, τσεκάροντας κι αγοράζοντας όλα τα απαραίτητα για τη νέα σεζόν. Ξεκινώντας με τα απολύτως απαραίτητα, οι σχολικές τσάντες βρίσκονται στο επίκεντρο του αγοραστικού ενδιαφέροντος για γονείς και μαθητές κι εμείς είπαμε να βοηθήσουμε σκανάροντας το διαδίκτυο κι αναζητώντας τις πιο value for money διαθέσιμες επιλογές. Το ταβάνι του μπάτζετ μας είναι 30€ για να μπορέσει να ανταποκριθεί κάθε πορτοφόλι κι ιδού τι βρήκαμε.

Polo Airy 9-02-039-2100

Aυτή η σχολική τσάντα είναι μια ελαφριά και μοντέρνα επιλογή, ιδανική για μαθητές που αναζητούν ένα σύγχρονο και λειτουργικό αξεσουάρ για τις σχολικές τους ανάγκες. Κατασκευασμένη με προσοχή στη λεπτομέρεια και την πρακτικότητα, αυτή η σχολική τσάντα προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό στυλ και ευκολίας.

Παρά τον ελαφρύ σχεδιασμό της, η σχολική τσάντα Polo Airy 9-02-039-2100 προσφέρει άφθονο χώρο αποθήκευσης για βιβλία, τετράδια, γραφική ύλη και προσωπικά αντικείμενα. Οι πολλαπλές θήκες και τσέπες επιτρέπουν στους μαθητές να οργανώνουν αποτελεσματικά τα αντικείμενά τους, επιτρέποντας την εύκολη πρόσβαση στα απαραίτητα καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής ημέρας.

Η τιμή της ξεκινά από 9,15€

Adidas Παιδική τσάντα πλάτης Badge of Sport Backpack

Σχολείο, προπόνηση, και ό,τι άλλο προκύψει. Αυτό το adidas backpack βοηθάει τα παιδιά να είναι οργανωμένα σε ό,τι κι αν κάνουν. Οι πολλές τσέπες εξασφαλίζουν αρκετό χώρο για τα απαραίτητα. Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα απλής ύφανσης και έχει ανθεκτική κατασκευή που αντέχει στη φθορά.

Το συγκεκριμένο προϊόν κατασκευάζεται με τουλάχιστον 50% ανακυκλωμένα υλικά.

H τιμή του στα 23€

Vans Old Skool Σχολική Τσάντα Πλάτης Γυμνασίου - Λυκείου σε Μαύρο χρώμα

Σχολική τσάντα η οποία μπορεί να φορεθεί στην πλάτη, κατάλληλη για παιδιά γυμνασίου - λυκείου της εταιρίας Vans σε μαύρο χρώμα χωρητικότητας 22 λίτρων. Άνετη με μεγάλη χωρητικότητα κι έξτρα στυλάτη αφού ακολουθεί κατά γράμμα την Old skool version της διάσημης εταιρίας είναι βέβαιο ότι θα γίνει το αντικείμενο του πόθου για πολλούς μαθητές.

Η τιμή της στα 26,5€

No Fear SK8 Σχολική Τσάντα Πλάτης Γυμνασίου – Λυκείου

Κλασική κι αγαπημένη επιλογή η No Fear παραμένει κουλ όσα χρόνια κι αν περάσουν με όσους έχουν μια έξτρα αδυναμία στο skate να τη βάζουν πάντοτε στην κορυφή της λίστας τους. Εδώ έχουμε μια πολύ καλή επιλογή με ανατομική πλάτη και μεγάλη χωρητικότητα κατάλληλη τόσο για μαθητές γυμνασίου όσο και για μαθητές λυκείου. Κι αν είσαι και skate-ας με τη No Fear σου θα πας στο σχολείο με λίγα λόγια.

Η τιμή της στα 16,87€

Paul Frank Σχολική Τσάντα Πλάτης Γυμνασίου - Λυκείου σε Μπλε χρώμα

Οι θήκες είναι μεγάλες για να τοποθετείς εύκολα και γρήγορα τα απαραίτητα τετράδια, βιβλία και τον υπόλοιπο σχολικό εξοπλισμό. Ακόμη, διαθέτει συνολικά θήκες με φερμουάρ για εύκολη αποθήκευση αλλά και πρόσβαση στα μικροαντικείμενα που αποθηκεύεις. Επιπλέον, είναι ανθεκτική στη βροχή αφού είναι κατασκευασμένη από ύφασμα πολυεστέρα με αδιαβροχοποιημένη επένδυση. Η ανατομική της πλάτη θα κάνει τη διαδρομή των μαθητών μέχρι το σχολείο πολύ πιο ξεκούραστη.

Η τιμή της στα 22,76€

Eastpak Padded Pak'r Wild In Σχολική Τσάντα Πλάτης Γυμνασίου - Λυκείου

Τα σακίδια πλάτης της Eastpak συνδυάζουν το απαράμιλλο στυλ με την πρακτικότητα, δίνοντας σου την δυνατότητα να έχεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα. Είναι κατασκευασμένα από πολυεστέρα που προστατεύει τα προσωπικά σου αντικείμενα και διαθέτει επένδυση στην πλάτη για επιπλέον υποστήριξη.

Η Eastpak Padded Pak'r σχολική τσάντα πλάτης περιλαμβάνει έναν άνετο κύριο χώρο για να τοποθετηθούν βιβλία, τετράδια και ένα πρακτικό μπροστινό διαμέρισμα, για άμεση πρόσβαση, που κλείνει με φερμουάρ για τη μεταφορά μικρότερων αντικειμένων όπως στυλό, κινητό.

Η τιμή της στα 24,95€

Harry Potter Σχολική Τσάντα Πλάτης Δημοτικού σε Μαύρο χρώμα

Οι λιλιπούτειοι φανς του Harry Potter είναι βέβαιο ότι ήδη έχουν ζαλίσει τους γονείς τους για να τους πάρουν το απόλυτο σχολικό αξεσουάρ που δεν είναι άλλο από αυτή τη Hogwarts τσάντα. Κατάλληλη για μαθητές δημοτικού με μεγάλη χωρητικότητα, ανατομική πλάτη κι αδιάβροχη επένδυση είναι βέβαιο ότι θα γίνει αχώριστος φίλος τους.

Η τιμή της στα 22€

Σακίδιο πλάτης Barbie

Αν έχεις ένα βλαστάρι που υπεραγαπά την Barbie, τις περιπέτειές της και τις πενήντα αποχρώσεις του ροζ τότε σου έχουμε την κατάλληλη τσάντα. Μεγάλη σε χωρητικότητα, υφασμάτινη μα και αδιάβροχη με μπόλικες τσέπες για να μπορεί να αποθηκεύσει ό,τι χρειάζεται στο σχολείο. Σιγουράκι αν θες η κόρη σου να σε ανακηρύξει γονέα της χρονιάς.

Η τιμή του στα 21,50€

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v