Μερακλής οδηγός προαστιακού απολαμβάνει το σνίτσελ του εν κινήσει (βίντεο)

Αντιδράσεις προκαλεί βίντεο με μηχανοδηγό της Hellenic Train να τρώει σνίτσελ κατά τη διάρκεια δρομολογίου.

Μερακλής οδηγός προαστιακού απολαμβάνει το σνίτσελ του εν κινήσει (βίντεο)

Με το τρένο να βρίσκεται εν κινήσει σε δρομολόγιο από την Πάτρα προς το Ρίο, ένας μηχανοδηγός φαίνεται σε βίντεο να απολαμβάνει το σνίτσελ του, ρίχνοντας από πάνω αρκετό λεμόνι κάτι που σίγουρα απογειώνει τη γεύση του, αλλά ξεκάθαρα δεν δείχνει τη δέουσα σοβαρότητα δεδομένης της θέσης του.

«Ο μηχανοδηγός πρέπει να έχει τα μάτια του πάνω στο τιμόνι και κυρίως στη διαδρομή, γιατί έχει παντού αφύλαχτες διαβάσεις. Το συγκεκριμένο τρένο περνάει μέσα από κατοικημένη περιοχή. Περνάνε από τα σπίτια παιδιά και αδέσποτα σκυλιά», ανέφερε επιβάτης του προαστιακού στο LIVE NEWS, το οποίο και δημοσίευσε το επίμαχο βίντεο.

«Η απόσταση από την Πάτρα στο Ρίο διαρκεί γύρω στα 20 λεπτά. Στην συνέχεια το τρένο κάνει στάση μέχρι να γεμίσει για περίπου 10 με 15 λεπτά. Αν πεινούσε τόσο πολύ θα μπορούσε να περιμένει να κάνει στάση και διάλειμμα για να φάει», συμπλήρωσε ο επιβάτης.

Όπως μεταδίδει το MEGA, συνάδελφοι του οδηγού, έκαναν λόγο για ένα μεμονωμένο περιστατικό που έσπευσαν να καταδικάσουν.

Από την πλευρά της, η Hellenic Train ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση:

«Λυπούμαστε βαθύτατα για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε και θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το κοινό ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αποτρέψουμε παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες και έρευνες για να εξακριβώσουμε τι συνέβη, καθώς η ασφάλεια των επιβατών αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μας και δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι οδηγοί και οι συνοδοί τηρούν αυστηρά τους κανονισμούς. Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι, οι οδηγοί μας δεν επιτρέπεται να τρώνε κατά την οδήγηση και ως εκ τούτου πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό».

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v