Πύθωνας 3,5 μέτρων δάγκωσε άνδρα που καθόταν στην τουαλέτα

Η σοκαριστική στιγμή που ένας 3,5 μέτρων πύθωνας ξεπροβάλλει από τη λεκάνη της τουαλέτας και δαγκώνει νεαρό στα γεννητικά όργανα κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Πύθωνας 3,5 μέτρων δάγκωσε άνδρα που καθόταν στην τουαλέτα

Ένας κλασικός εφιάλτης έγινε πραγματικότητα για τον νεαρό Thanat από την Ταϊλάνδη, ο οποίος ανέβασε στο ίντερνετ πριν από λίγες μέρες ένα βίντεο που σοκάρει.

Στο βίντεο, φαίνεται ο ίδιος να προσπαθεί να σκοτώσει έναν γιγαντιαίο πύθωνα, ο οποίος εμφανίστηκε ξαφνικά μέσα από τη λεκάνη της τουαλέτας του και τον δάγκωσε στα γεννητικά όργανα.

Όπως αφηγείται ο ίδιος, είχε σηκωθεί γύρω στις 10 το πρωί, και όπως συνηθίζει είχε τραβήξει το καζανάκι της τουαλέτας προτού καθίσει, προκειμένου να αποφύγει «τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις». Λίγα λεπτά αργότερα, ο ίδιος περιγράφει πως «ένιωσε έναν έντονο πόνο» στους όρχεις του και συνειδητοποίησε ότι κάτι του δάγκωνε τα γεννητικά όργανα.

«Άπλωσα το χέρι μου προς τα κάτω και προς μεγάλη μου φρίκη, άρπαξα ένα φίδι από το λαιμό, με τους κυνόδοντές του ακόμα βυθισμένους μέσα μου» διηγείται ο άτυχος νεαρός. «Πήδηξα πάνω και το τράβηξα αμέσως. Εκείνη τη στιγμή, δεν ένιωσα τόσο τον πόνο γιατί ήμουν σε σοκ. Κρατούσα σφιχτά το λαιμό του φιδιού, προσπαθώντας να το τραβήξω από την τουαλέτα, αλλά ήταν απίστευτα δυνατό και δεν κουνιόταν. Πανικόβλητος εντόπισα ένα πιγκάλ κοντά και άρχισα να χτυπάω το φίδι όσο πιο δυνατά μπορούσα».

Αμέσως μετά, ο νεαρός άνδρας πήγε στο νοσοκομείο για να κάνει αντιτετανικό εμβόλιο. Οι γιατροί του είπαν ότι δεν θα χρειαζόταν ράμματα, καθώς η πληγή ευτυχώς δεν ήταν αρκετά βαθιά, και θα επουλωθεί σε μερικές εβδομάδες.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι τυχερός που δεν ήταν δηλητηριώδες φίδι. Μια κόμπρα θα με σκότωνε. Αλλά δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει αυτή την τουαλέτα από τότε. Και κάθε φορά που πηγαίνω, ελέγχω τι υπάρχει μέσα και βάζω το βουρτσάκι για να βεβαιωθώ».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v