O Τεντόγλου αρνήθηκε να γίνει σημαιοφόρος στην τελετή λήξης

Ο χρυσός ολυμπιονίκης αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να είναι ο σημαιοφόρος στην τελετή λήξης.

O Τεντόγλου αρνήθηκε να γίνει σημαιοφόρος στην τελετή λήξης

Λίγο μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, πρότεινε στον Μίλτο Τεντόγλου, να είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Ωστόσο, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ, ο Τεντόγλου αρνήθηκε ευγενικά.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε σε συνέντευξη τύπου της χορηγού εταιρείας του, «θέλω να κάνω τη χώρα μου υπερήφανη με το να είμαι στην κορυφή του πόντιουμ. Ελπίζω να είμαι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες. Αν γίνεται φυσικά... Χαίρομαι να κατακτώ χρυσά μετάλλια, όμως η μεγαλύτερη χαρά μου είναι ο συναγωνισμός και να κάνω μεγάλες επιδόσεις. Αν ξέρω ότι έκανα καλό αγώνα, δεν έχω πρόβλημα να βγω δεύτερος και να πάρω το ασημένιο μετάλλιο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την άρνηση του Τεντόγλου, ο πιθανότερος για να σηκώσει τη σημαία στην τελετή λήξης είναι ο Εμμανουήλ Καραλής, χάλκινος ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ.

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v