Τα καλύτερα φεστιβάλ για να συνδυάσεις διακοπές και μουσικάρες

Αν είσαι από αυτούς που κανονίζουν τις διακοπές τους με βάση τα πιο ενδιαφέροντα ελληνικά μουσικά φεστιβάλ της επαρχίας τότε πρέπει να ρίξεις μια ματιά στη λίστα μας.

Τα καλύτερα φεστιβάλ για να συνδυάσεις διακοπές και μουσικάρες

Εδώ και λίγα χρόνια αυξάνονται οι μουσικόφιλοι που συνδυάζουν μέρος των καλοκαιρινών διακοπών με υπέροχα φεστιβαλάκια σε όλη την Ελλάδα. Πλέον σε λίγες μέρες μάς αποχαιρετά ο Ιούλιος κι η φεστιβαλικόφιλη ομάδα του in2life ετοιμάζεται να πάρει σβάρνα βουνά και θάλασσες για να παρακολουθήσει τους αγαπημένους της καλλιτέχνες συνδυάζοντας διακοπάτες εξορμήσεις και μουσικάρες με τέρμα τα ντεσιμπέλ.

Φεστιβάλ Πορτοκαλιάς στα Κύθηρα

Το Φεστιβάλ Πορτοκαλιάς μεγαλώνει και επιστρέφει με τρεις μέρες γεμάτες μουσική από την Παρασκευή 23 έως και την Κυριακή 25 Αυγούστου στην Πλατιά Άμμο Κυθήρων!

Εισβολέας, Μαρίνα Σάττι και Ιουλία Καραπατάκη έρχονται για 3 φανταστικές συναυλίες δίπλα στη θάλασσα! Οι Pale Oaks και οι Glass Rebel έρχονται για πρώτη φορά στα Κύθηρα να μας μαγέψουν και να μαγευτούν από την ομορφιά του τόπου, οι Κουμπάρες, ένα σχήμα αποτελούμενο από γυναίκες, προσεγγίζουν την παραδοσιακή μουσική με το απαράμιλλο αθηναϊκό τους ταπεραμέντο, ξεκινώντας από νωρίς το παραδοσιακό γλέντι και δίνοντας τη σκυτάλη στους Αλέξανδρο Ιερωνυμίδη, Έκτορα Κυριάκου, Στρατή Σκουρκέα και Γιάννη Χίνο. Οι μικροί επισκέπτες του φεστιβάλ θα τα σπάσουν με την Kids Radio Banda και εμείς θα χορέψουμε μέχρι το πρωί με τα dj sets των Street Outdoors Soundsystem, Lil Dim, Super Mario και Nathan.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα μόνο στα ταμεία του φεστιβάλ αυθημερόν, ενώ αν θες να μείνεις στα Κύθηρα εκείνες τις μέρες το Golden Sun στην Αγία Πελαγία είναι μια πολύ καλή επιλογή με το δίκλινο να κοστίζει 82€ τη βραδιά.

Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας στη Φθιώτιδα

Ο Σύλλογος Νεολαίας Ελάτειας μας προσκαλεί στο 11ο Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας, για να ζήσουμε όλοι μαζί μία μοναδική εμπειρία σε μια υπέροχη τοποθεσία μέσα στη φύση ανάμεσα σε πλατάνια, πεύκα και ρυάκια. Τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής έντεχνης μουσικής θα είναι εδώ. Το Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας μεγαλώνει ακόμα περισσότερο και φέτος για πρώτη φορά θα διαρκέσει 4 ολόκληρες μέρες από τη 1 έως και τις 4 Αυγούστου ενώ στη σκηνή του θα εμφανιστούν οι Locomondo, Ιουλία Καραπατάκη, Νατάσσα Μποφίλιου, Μελίνα Κανά, Γιάννης Χαρούλης, Πάνος Βλάχος, Γιάννης Αγγελάκας, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Ματούλα Ζαμάνη, Social Waste και πολλοί άλλοι.

Το φεστιβάλ γίνεται στην τοποθεσία Αλωνάκι - Πλατάνια Ελάτειας, (2 ώρες οδήγησης από την Αθήνα), σε έναν καταπράσινο χώρο, γεμάτο με πλατάνια και ρυάκια, στους πρόποδες του όρους Καλλίδρομο με μαγική θέα προς τις κορυφές του Παρνασσού.Η περιοχή προσφέρεται και για κοντινές εκδρομές σε απίστευτης ομορφιάς μέρη όπως στην Τιθορέα (Βελίτσα), στον καταρράκτη της Τρύπης (Διπόταμα), στα γραφικά χωριά Αγόριανη, Πολύδροσο και Γραβιά, στην μεγαλύτερη κορυφή του Παρνασσού (Λιάκουρα), στην περίφημη σπηλαιοεκκλησιά της Αγίας Ιερουσαλήμ στην Αμφίκλεια (χτισμένη από μοναχούς σταυροφόρους), στο παρκάκι της Παύλιανης έως και στις όμορφες παραλίες της Φθιώτιδας. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για το που θα μείνεις καθώς μπορείς να κατασκηνώσεις στην περιοχή, αφού προμηθευτείς το σχετικό εισιτήριο.

Εισιτήρια εδώ 

FIESTA VOIO στα Σιάτιστα

Το FIESTA VOIO είναι ένα μουσικό, κατασκηνωτικό φεστιβάλ που γίνεται για τρίτη συνεχόμενη χρόνια στις όχθες του ποταμού Αλιάκμονα στο Μικρόκαστρο του δήμου Βοΐου, από τις 25 έως και τις 28 Ιουλίου 2024.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεγάλους ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού, τα σημαντικότερα ονόματα της ελληνικής Rock σκηνής, το νέο και παλιό κύμα του Hip hop μέχρι απογειωτικές χάλκινες Βαλκανικές Μπάντες και DJ’s set.

O Γιάννης Χαρούλης, ο Γιάννης Κότσιρας, η Ιουλία Καραπατάκη, οι Fundracar, o Bloody Hawk, o Dano Gambino, ο Μικρός Κλέφτης, ο Σπύρος Γραμμένος και πολλοί άλλοι συνθέτουν ένα πολυσυλλεκτικό φεστιβάλ σε ένα από τα ομορφότερα φυσικά τοπία που έχουν φιλοξενήσει ποτέ αντίστοιχες μουσικές εκδηλώσεις.

Πλήθος δραστηριοτήτων για όλους και λινκ εισιτηρίων για να πας κονιόρδος. 

Ρiver Party στο Νεστόριο

Από τις 2 έως τις 4 Αυγούστου οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας & Ιουλία Καραπατάκη, Melisses, Πάνος Μουζουράκης, Μαρίνα Σάττι, Ταφ Λάθος, Goin’ Through & Ισορροπιστής, Πάνος  Βλάχος, Τoquel σε περιμένουν στο κορυφαίο κατασκηνωτικό φεστιβάλ της χώρας. Το μόνο που χρειάζεται να φέρεις είναι μία σκηνή, το  κέφι σου και το μαγιό σου.

Το River Party στο Νεστόριο αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για εναλλακτικές διακοπές, είναι πόλος έλξης για απανταχού φυσιολάτρεις και μουσικόφιλους, για εκείνους και εκείνες όπου το camping και η μουσική είναι τρόπος ζωής. Θα είναι αυτό που θα κάνει τις φετινές διακοπές αξέχαστες. Τρεις μέρες μουσικής πανδαισίας δίπλα στο ποτάμι, σε ένα ονειρικό τοπίο με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για να κάνουν την διαμονή σας ξεκούραστη.

Στον χώρο μπορείς να κάνεις άπειρες δραστηριότητες ενώ στο ακόλουθο λινκ θα βρεις κάθε πιθανό τύπο εισιτηρίου για το River Party.

Anilio Park Festival στο Μέτσοβο

Το Anilio Park, γνωστό για τις χιονοδρομικές του δραστηριότητες και το πλούσιο φυσικό τοπίο, εισάγει το 2024 μια πρωτοβουλία με τη διοργάνωση ενός 3-ήμερου καλοκαιρινού μουσικού φεστιβάλ: το Anilio Park Festival στο χώρο του Χιονοδρομικού Κέντρου Ανηλίου Μετσόβου στις 9, 10 και 11 Αυγούστου.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια σειρά από δυνατά live με μερικούς από τους κορυφαίους εγχώριους καλλιτέχνες. Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C, ο Παύλος Παυλίδης, ο Εισβολέας, ο Γιάννης Χαρούλης, η Ιουλία Καραπατάκη, οι Πυξ Λαξ, οι Χατζηφραγκέτα, ο Εθισμός, οι Γκιντίκι κι ο Πάνος Βλάχος θα δώσουν την δική της ξεχωριστή μουσική νότα σε ένα φεστιβάλ που προσμέναμε καιρό.

Επιπλέον, το φεστιβάλ προσφέρει τη δυνατότητα κατασκήνωσης στους επισκέπτες του, προσθέτοντας έναν ακόμη πιο διαδραστικό και φυσικό τρόπο να απολαύσουν το φεστιβάλ και τις παράλληλες δραστηριότητες. 

Παράλληλα το Anilio Park Festival προσφέρει παράλληλες δράσεις όπως η πεζοπορία, αναρρίχηση, το enduro & mountain bike κ.α., προσφέροντας μια πλήρη εμπειρία επαφής με τη φύση και πολιτιστικής απόλαυσης. Πληροφορίες για τη διαμονή εδώ και λινκ εισιτηρίων ώστε να είσαι έτοιμ@ να πάρεις τα βουνά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v