Έλον Μασκ: «Δύο άτομα έχουν προσπαθήσει να με σκοτώσουν»

Δύο δολοφονικές επιθέσεις αποκάλυψε πως έχει δεχτεί σε διάστημα 8 μηνών ο Έλον Μασκ, στον απόηχο της απόπειρας δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ.

Έλον Μασκ: «Δύο άτομα έχουν προσπαθήσει να με σκοτώσουν»

Με αφορμή την συζήτηση για την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ, ο Έλον Μασκ έγραψε στο Χ (πρώην Twitter) ότι στο πρόσφατο παρελθόν έχει δεχτεί και ο ίδιος δύο φορές ένοπλη επίθεση.

Ο δισεκατομμυριούχος, και θερμός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ έγραψε συγκεκριμένα: «Έρχονται επικίνδυνοι καιροί. Δύο άτομα (σε ξεχωριστές περιπτώσεις) έχουν ήδη προσπαθήσει να με σκοτώσουν τους τελευταίους 8 μήνες. Συνελήφθησαν με όπλα περίπου 20 λεπτά μακριά από τα κεντρικά της Tesla στο Τέξας».

Το tweet του Έλον Μασκ ήταν απάντηση σε χρήστη του Χ, ο οποίος του απευθυνόταν σε ανάρτησή του στο ίδιο μέσο, λέγοντας: «Παρακαλώ, παρακαλώ τριπλασιάστε την προστασία σας. Αν μπορούν να έρθουν για τον Τραμπ, θα έρθουν και για εσάς».

Όπως αποκάλυψε η Wall Street Journal, ο Έλον Μασκ, που έσπευσε να εκφράσει δημοσίως την «απόλυτη υποστήριξή του» στον Τραμπ λίγο μετά την απόπειρα δολοφονίας του, θα προσφέρει περίπου 45 εκατομμύρια δολάρια τον μήνα σε οργάνωση που υποστηρίζει την επανεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, και την οποία χρηματοδοτούν ήδη άλλοι επιχειρηματίες του τομέα της τεχνολογίας.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v