Βγήκαμε για ποτάκια με θέα σε Γλυφάδα, Βάρκιζα, Βουλιαγμένη

Στα νότια προάστια των Αθηνών οι ποτάρες μας έχουν πάντα θέα θάλασσα και για αυτό ευθύνονται κάποια από τα ωραιότερα μπαρ της παραλιακής.

Βγήκαμε για ποτάκια με θέα σε Γλυφάδα, Βάρκιζα, Βουλιαγμένη

Το καλοκαιράκι όταν δεν έχεις ακρογιαλιά, θες τουλάχιστον να έχεις θέα θάλασσα και με το δίκιο σου. Εμείς για άλλη μια φορά δεν πρόκειται να σου χαλάσουμε το χατίρι για αυτό θα σε πάμε μπαρότσαρκα στα νότια προάστια των Αθηνών, προσφέροντάς σου αλκοολούχα ξενύχτια που θα θυμάσαι καιρό, αφού θα σεργιανίσουμε τα καλύτερα και πιο αγαπημένα μπαρ σε Γλυφάδα, Βουλιαγμένη και Βάρκιζα.

Rumors

Aγ. Παντελεήμονος 21, Βουλιαγμένη, τηλ.: 21 0896 1200

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rumors Vouliagmeni (@rumors.vouliagmeni)

Πράσινο περιβάλλον, θέα στη θάλασσα, αίσθηση ενός χαλαρωτικού, μοντέρνου κήπου με ούλτρα αναπαυτικούς καναπέδες και άφθονος ήλιος. Aπό τα πλέον δημοφιλή Lounge bars της παραλιακής το Rumors έχει γίνει το νέο αγαπημένο μπραντς spot για τους κατοίκους των νοτίων προαστίων κι όχι μόνο αφού μια φορά και μόνο είναι αρκετή για να θαμπωθείς από τα κάλλη του και το hype του.

Εδώ η κάβα εγγυάται premium και ψαγμένα spirits ενώ οι mixologists ετοιμάζουν ευφάνταστα κοκτεϊλάκια όπως το Dorian Grey με τζιν, Skinos μαστίχα, μανταρίνι, πορτοκάλι και βασιλικό. Τα κοκτέιλ ξεκινούν από 11€.

Ark

Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας, Γλυφάδα, τηλ: 2108948882

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ark | Asteria Glyfadas (@ark.glyfada)

Άλλο ένα παραλιακό κοσμοπολίτικο στέκι που έχει το δικό του φανατικό κοινό. Υπέροχο καφεδάκι με το ένα πόδι κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα. Στο πιο όμορφο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στα Αστέρια Γλυφάδας, το Ark είναι ένας all day προορισμός με την υψηλή αισθητική και τη μαγευτική θέα. Η μέρα ξεκινά με σπάνια coffee blends και μπορεί να συνεχιστεί με εκλεκτά πιάτα που επιμελείται ο Γιάννης Μπαξεβάνης αλλά και γλυκόπιοτα κοκτέιλ σαν το Queen’s Highball με βότκα, Pimms λικέρ, σπιτικό cordial από φρούτα του δάσους, μπαχαρικά και σόδα. Τα κοκτέιλ ξεκινούν από 13€.

Swell

Ιάσονος 17, Βουλιαγμένη, 21 1118 8935

Άνοιξε τις πύλες του – για την ακρίβεια την ειδυλλιακή βεράντα και την ταράτσα του – τo 2015 στο κέντρο της αθηναϊκής ριβιέρα, στη Βουλιαγμένη και έδωσε στην περιοχή αυτό που χρειαζόταν: έναν all day χώρο για πρωινό, καφεδάκι, φαγητό και χαλαρά κοκτέιλ με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Τα signature κοκτέιλ του είναι εξαιρετικά και δη το Pineapples Lovers με τζιν, ανανά, πικραμύγδαλο, λάιμ, triple sec, ζάχαρη αλλά και το Sunrise με βότκα, ροδάκινο, passion, lime, ζάχαρη και βανίλια. Οι τιμές στα κοκτέιλ ξεκινούν από 13€.

El Catrin

Φοίβης 15, Γλυφάδα, τηλ: 21 08945002

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by El Catrin Cocina Latina (@elcatringr)

Το El Catrin στη Γλυφάδα που λες είναι ένα από τα πλέον εξωτικά μαγαζιά της πόλης με φανατικό κοινό να το ακολουθεί. Στον κατάλογο του θα βρεις spicy κι όχι μόνο signature κοκτέιλ αλλά και θηριώδεις quesadillas, πεντανόστιμες fajitas και δροσερές μεξικάνικες σαλάτες για να συνοδέψεις την κοκτειλοποσία σου. Eδώ οι Μαργαρίτες είναι must σε όλες τις  βερσιόν όπως αντίστοιχα και οι spicy signature κοκτεϊλάτες επιλογές που θα κάψουν ερεθιστικά όσο πρέπει τον ουρανίσκο σου. Τα κοκτέιλ ξεκινούν από 10€.

Island

27ο χλμ. Αθηνών – Σουνίου, 166 72 Βάρκιζα, τηλ: 2109653563-4

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Chrysanthos Panas (@chrysanthospanas)

Ένα όνομα και μια τεράστια ιστορία στην νυχτερινή διασκέδαση το Island παραμένει σημείο αναφοράς της ζωής στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, κι ένας από τους πιο νησιώτικους προορισμούς της πόλης, που σε μεταφέρουν μεμιάς σε νησί του Αιγαίου, κι ας είσαι στην Αθήνα. Για άλλη μια χρονιά λοιπόν θα φιλοξενήσει μεγάλους διεθνείς και Έλληνες DJs της ηλεκτρονικής σκηνής σε ανεβαστικά events που μπορείς να βρεις εδώ https://www.more.com/CMSPages/handler404.aspx?aspxerrorpath=/venue/island/  και να κλείσεις έγκαιρα θέση για να πιείς το ποτάκι σου και να κουνήσεις το κορμάκι σε ένα από το πιο φημισμένα hot spots των νοτίων προαστίων. Είσοδος στα 15€ τα ΠΣΚ, και Πέμπτη στα 12€, με ποτό. Απαραίτητη η γυναικεία συνοδεία.

Alkyonides

Λεωφ. Ποσειδώνος 5, Βάρκιζα, τηλ: 210 8961261

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ALKYONIDES ® (@alkyonides.varkiza)

Το Αlkyonides Café Bar κοντά στην παραλία της Σαρωνίδας μας υποδέχεται σε έναν καλαίσθητο και μοντέρνο χώρο με ένα υπέροχο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα. Από το πλέον αγαπημένα hot spots της περιοχής ξεχωρίζει για τις πεντανόστιμες γεύσεις των πιάτων του, τα δροσιστικά κοκτέιλ σε συνδυασμό με το άριστο σέρβις και την υπέροχη θέα του Σαρωνικού. Οι κοκτεϊλολάτρεις κι όσοι αγαπούν τα premium spirits ας σπεύσουν γιατί η κάβα του Alkyonides θα τους βγάλει και με το παραπάνω ασπροπρόσωπους. Εξαιρετικό το Zombie του με τα κοκτέιλ να ξεκινούν από 13€.

Μoorings

Mαρίνα Βουλιαγμένης, Βουλιαγμένη, 21 0967 0659

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη moorings (@moorings.gr)

Τα νοτιότερα προάστια της Αθήνας κρύβουν πολλά μυστικά, και η Βουλιαγμένη δεν αποτελεί εξαίρεση. Σε μια πανέμορφη μαρίνα που αγκαλιάζει τη θάλασσα βρίσκεται το Moorings, ένα εμβληματικό restaurant-cocktail bar που προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης. Από τα κλασικά Zombie, Porn Star, Aperol spritz, μέχρι τα πρωτοποριακά signature cocktails, το Moorings προσφέρει μια ποικιλία επιλογών που ικανοποιεί κάθε γούστο. Aν μετράς τη γνώμη μας τότε σίγουρα αξίζει να πιείς ένα Bloody berry με Ketel One βότκα, λικέρ από λευκή και μαύρη σοκολάτα, με φράουλα και βατόμουρο ή το South Port με Port Sandeman, Talisker Port Ruighe, με γλυκόξινο μίγμα απο μαύρη ζάχαρη και φρέσκο λάιμ. Τα spritz και τα κοκτέιλ εδώ ξεκινούν από 12€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v