Τέλεια μέρη για να πιείς το ποτό σου με θέα θάλασσα σε Μαραθώνα και Νέα Μάκρη

Σε παραλιακές περατζάδες και σε ξαπλώστρες μια ανάσα από εκεί που σκάει το κύμα, πίνουμε ποτά και κοκτέιλ σε Μαραθώνα και Νέα Μάκρη γιατί η ζωή είναι ωραία.

Τέλεια μέρη για να πιείς το ποτό σου με θέα θάλασσα σε Μαραθώνα και Νέα Μάκρη

Καλή και η Παραλιακή, όμως η αττική ακτογραμμή δεν περιορίζεται σε Άλιμο, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη και βάλε.

Από Νέα Μάκρη μερικά, στα ανατολικά, οι παραλίες είναι εξίσου όμορφες, και τα ποτά ρέουν άφθονα μια ανάσα από εκεί που σκάει το κύμα, φτιάχνοντας το ιδανικό καλοκαιρινό σκηνικό για χαλαρά ή και πιο κεφάτα βράδια.

Βάζουμε ρότα προς τα εκεί λοιπόν και πιάνουμε στασίδι σε μπαρ μια ανάσα από τη θάλασσα, για να πιούμε ωραιότατα κοκτέιλ και ποτά.

Roadhouse Bar

Μάχης Μαραθώνα 239, Μαραθώνας, τηλ: 2294305939

Στην παραλιακή οδό του Μαραθώνα, το Roadhouse μπαρ βγάζει ξύλινα βαρέλια με καρέκλες για να αράξεις και παίζει όλα τα είδη μουσικής, από 80s και 90s ροκ μέχρι… νησιώτικα, για κεφάτες βραδιές με χορό (ή και άραγμα) μια ανάσα από τη θάλασσα. Έχει ωραίες βαρελίσιες μπίρες και αρκετές ετικέτες σε μπουκάλι, ενώ φτιάχνει και ωραία κοκτέιλ. Αν δεν θες να πιείς με άδειο στομάχι ή αν σε πιάσει ξαφνικά μια πείνα εκεί που πίνεις σερβίρει μπέργκερ, πίτσες, κρέπες και χοτ ντογκ. Το απλό ποτό κοστίζει 8€.

ΜΥΘΟΣ beach bar

Χρυσής Ακτής 132, Μαραθώνας, τηλ: 694 907 1269

Επικρατεί ένας μύθος γύρω από το όνομά του για καλό σκοπό. Όσοι γνωρίζουν, λένε πως ο Μύθος είναι από τις καλύτερες επιλογές για να αράξεις με το ποτό ή το κοκτέιλ σου στην ξαπλώστρα και να χαλαρώσεις ενώ ακούς το κύμα να παφλάζει. Ποιοι είμαστε εμείς για να αμφιβάλουμε, έτσι πιάνουμε θέση αραχτοί, παραγγέλνουμε ένα δροσερό Mojito ή κάποιο άλλο κλασικό κοκτέιλ και απολαμβάνουμε την παραλιακή ζωή. Το απλό ποτό στα 7€, τα κοκτέιλ από 8€.

Seacret All Day Resto Bar

Ποσειδώνος 18, Νέα Μάκρη, τηλ: 2294096747

Πέρα από σπιρτόζικο όνομα, διαθέτει κι έναν υπέροχο χώρο σε προνομιακή θέση στην παραλαική περατζάδα της Νέας Μάκρης. Ανοίγει από το πρωί και προσφέρει ανεμπόδιστη θέα θάλασσα για να απολαύσεις το φαγητό σου, αλλά και αν πιείς και τις ποτάρες σου και δη κοκτέιλ στα οποία ειδεικεύεται. Δοκίμασε για παράδειγμα το Sixto Rodriguez με τεκίλα, σπιτικό σιρόπι από μέλι ανθέων και κανέλα, και πουρέ από μάνγκο ή ένα Espresso Martini με Russian standard vodka, espresso shot και λικέρ καφέ. Οι τιμές τους από 8€, το απλό ποτό στα 7€.

Ruca Cocktail Bar

Λεωφ. Ποσειδώνος &, Ελ. Βενιζέλου 1, Νέα Μάκρη, τηλ: 698 106 2927

Αγαπημένος προορισμός για ποτό και χορό, με λατινοαμερικάνικες αναφορές στη διακόσμηση το Ruca επανέρχεται για ένα ακόμα καλοκαίρι για να προσφέρει απλόχερα βραδιές μεθυστικές με φόντο τη θάλασσα. Τα πάρτι τα Παρασκευοσάββατα είναι ό,τι πρέπει για να λικνιστείς σε ανεβαστικές μουσικές, συνοδεία ενός μεξικάνικου κοκτέιλ όπως το El Mariachi με Havana Rum, μήλο και passion fruit ή το La Ronca El Mango με Tequilla Olmeca, μάνγκο και τζίντζερ. Το απλό ποτό στα 8€, τα κοκτέιλ από 9€.

Magko

Κεφαλληνίας 68, Νέα Μάκρη, τηλ: 2294 069047

Τοποθετημένο σε ένα εξαιρετικό σημείο πάνω στην παραλία της Νέας Μάκρης, αυτό το χαλαρό μπητσόμπαρο με το ξύλινο ντεκ του και τα τραπεζάκια/ξαπλώστρες πάνω στην αμμουδιά είναι ένας από τους πλέον αγαπημένους προορισμούς για κάθε στιγμή της ημέρας. Πιάσε θέση μια ανάσα από το κύμα και απόλαυσε από νωρίς το καφεδάκι σου ή έλα όταν βραδιάζει και με soundtrack τον παφλασμό των κυμάτων πιες το ποτό σου συνοδεία χαλαρών μουσικών. Έχει και ωραία σνακ για τσιμπολόγημα αν πεινάσεις. Το απλό ποτό στα 7€.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v