Ο βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης χτυπάει υπάλληλο αεροδρομίου (βίντεο)

Βίντεο-σοκ εμφανίζει τον βουλευτή της ΝΔ να διαπληκτίζεται με υπάλληλο αεροδρομίου και να χειροδικεί εναντίον του.

Ο βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης χτυπάει υπάλληλο αεροδρομίου (βίντεο)

Ένα σοκαριστικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Αυγενάκη κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο πρώην Υπουργός φαίνεται να χαστουκίζει αρχικά έναν υπάλληλο του αεροδρομίου της Αθήνας και στη συνέχεια να ξεσπά στον εξοπλισμό.

«Υπήρξε επικοινωνία με τον πρώην υπουργό, μόλις ήρθε στο φως αυτό το βίντεο. Θεωρώ ότι πρέπει να ειπωθεί μια συγγνώμη σε κάθε περίπτωση και να δοθούν εξηγήσεις», είπε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Παύλος Μαρινάκης, αναφορικά με το βίντεο.

«Λυπάμαι ξεκάθαρα και ζητώ συγγνώμη για την ένταση και την αναστάτωση που προκλήθηκε πρόσφατα στο αεροδρόμιο με υπάλληλο εταιρείας, στην προσπάθειά μου να μπορέσω να επιβιβαστώ στην πτήση μου για το Ηράκλειο. Την ίδια στιγμή, όμως, είμαι έκπληκτος από τις υπερβολές και ανακρίβειες που διακινούνται σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για περιστατικό "άγριου ξυλοδαρμού", "λιποθυμιών", "χειροδικιών" από μέρους μου.

Πράγματι υπήρξε ένα περιστατικό λεκτικής έντασης με υπάλληλο της εταιρείας καθώς δεν μου επέτρεψε να επιβιβαστώ επικαλούμενος ότι είχε ολοκληρωθεί η επιβίβαση, ενώ όπως με τα μάτια μου διαπίστωνα οι επιβάτες ήταν στη φυσούνα επιβίβασης. Τέλος, αρνείτο κατ’ επανάληψη να μου επιτρέψει τη δυνατότητα επικοινωνίας με προϊστάμενό του ή άλλο υπεύθυνο της αεροπορικής εταιρείας, ως ύστατη προσπάθεια να καταφέρω να ταξιδέψω στην ώρα μου, κάτι που με οδήγησε να προσπαθήσω να πάρω το τηλέφωνο από τα χέρια του για να μιλήσω ο ίδιος. Ωστόσο το περιστατικό παρέμεινε σε επίπεδο διαφωνίας και λεκτικής έντασης μόνο», ανέφερε ο κ. Αυγενάκης.

Αργότερα, μιλώντας στην ΕΡΤ είπε ότι «ήταν μια ατυχέστατη στιγμή, με στεναχωρεί και με θλίβει και για αυτό θέλησα να ζητήσω συγγνώμη. Εάν ο εργαζόμενος ζητήσει να κινηθεί νομικά, θα ζητήσω άρση ασυλίας».

«Τέτοιες ενέργειες είναι απαράδεκτες, τις καταδικάζουμε σε απόλυτο βαθμό», δηλώνει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά.

Δείτε το βίντεο:

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v