FM Transmitters για να ακούς μουσική στο αυτοκίνητο χωρίς καμία παρέμβαση

Δεν έχεις εγκατεστημένο bluetooth στο όχημά σου; Κανένα θέμα. Με μόλις 8€ μπορείς να μετατράψεις την οδήγηση σε… πάρτι.

FM Transmitters για να ακούς μουσική στο αυτοκίνητο χωρίς καμία παρέμβαση

Δεν είμαστε όλοι τυχεροί να έχουμε εξελιγμένο ηχοσύστημα στο αυτοκίνητο ώστε να ακούμε μουσική μέσω Bluetooth από το κινητό.

Και αν θέλουμε να επέμβουμε στο ήδη υπάρχον, και να βάλουμε κάποια smart screen το κόστος ξεκινά από τα 300€. Τι κάνουμε λοιπόν; Τη βγάζουμε ολημερίς με ραδιόφωνο και μουσικές από CD;

Φυσικά και όχι. Χάρη σε μια ανακάλυψη που λέγεται FM Transmitter, η σύνδεση με το κινητό ασύρματα γίνεται παιχνιδάκι. Πρόκειται για συσκευές οι οποίες εφαρμόζουν στη θέση του αναπτήρα και «εκμπέμπουν» σε μια προκαθορισμένη συχνότητα στο ραδιόφωνό σου τη μουσική που παίζεις από το κινητό σου.

Έτσι ακούς μουσική από τα ηχεία σου, σα να έχεις ένα κανονικότατο Bluetooth ηχοσύστημα και το καλύτερο; Οι τιμές τους ξεκινούν μόλις από τα 8€.

Δες παρακάτω μερικές επιλογές που ξεχωρίσαμε.

XO FM Transmitter Αυτοκινήτου BCC08 με Bluetooth / Type-C / USB

6€ από εδώ 

Απλή κατασκευή, αλλά τίμιο για τα χρήματά του, το XO διαθέτει bluetooth ανοικτής ακρόασης για το κινητό και διπλό φορτιστή USB. Δέχεται επίσης κλήσεις και έχει μικρή οθόνη LED για τη συχνότητα.

Akai FM Transmitter με USB

8€ από εδώ 

Εξίσου μικρό, άκρως οικονομικό και απλό στη χρήση, το Akai διαθέτει θύρα USB, θύρα για κάρτα μνήμης SD και έξοδο Aux. Έρχεται μαζί με τηλεχειριστήριο για εύκολη πλοήγηση.

Baseus FM Transmitter Αυτοκινήτου με AUX / USB / MicroSD Γρήγορης Φόρτισης QC3.0

13€ από εδώ 

Το Transmitter της Baseus διαθέτει θύρα γρήγορης φόρτισης, ενώ υποστηρίζει και ομιλία για να κάνεις κλήσεις.

Akai FM Transmitter Αυτοκινήτου με Bluetooth / MicroSD / Type-C

33€ από εδώ

Πολύ πιο «στιλάτο», το ενισχυμένο αυτό Transmitter αναπαράγει τραγούδια από USB Stick, κάρτα micro SD ή μέσω Bluetooth από την συσκευή σου. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή MP3/WMA, έτσι ώστε να διαβάζει κατευθείαν τραγούδια από κάρτα micro SD. Διαθέτει επίσης μια USB Type-A με λειτουργία QC και μια USB Type-C, για να φορτίζεις γρήγορα τις συσκευές με συνολική έξοδο 38 W.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v