Τι είχες Γιάννα ΄μ;

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτό που ακουγόταν το φθινόπωρο- ότι δηλαδή ο Θόδωρος Αγγελόπουλος έχασε πάρα πολλά λεφτά με την κρίση- αλλά όπως και να έχει φαίνεται ότι βαρέθηκε να ταΐζει με χρήματα τις επικοινωνιακές ανάγκες της συζύγου του.

Στη ΜΜΕση ο Μανώλης

Και γύρω-γύρω όλοι: Λαθρομετανάστες, απολυμένοι, λάθρα βιούντες συνταξιούχοι, αγιογδύτες Αγιορείτες, ο Καρατζαφέρης που χαίρει.

Για γουέλκαμ εφέντη!

«Η θέση μας είναι ξεκάθαρη —πλήρης απαγόρευση. Το σινεμά είναι κακό κι έχουμε ήδη ν' αντιμετωπίσουμε περισσότερο κακό απ' όσο χρειαζόμαστε», δήλωσε ο αρχηγός της θρησκευτικής αστυνομίας Ιμπραήμ Αλ-Γκάιτ...

Ω, τι ωραίες φράουλες!

Οι συμπαθέστατοι κάτοικοι της Νέας Μανωλάδας του νομού Ηλείας έχουν μια ανατρεπτική πρόταση για τη δικαιοσύνη αλλά και τη μεταναστευτική πολιτική, που αποτελεί και πρόβλημα των ημερών: Δένουμε τους παραβάτες- μετανάστες στα οχήματά μας και τους σέρνουμε γύρω τριγύρω στα πανέμορφα μέρη μας. Ποιος θα μας τιμωρήσει;   

Η κατάντια του τύπου και η αξιοπιστία των ειδήσεων

Αμετάπειστη από την ανακοίνωση της τουρκικής διπλωματίας περί μη έλευσης του κ. Ερντογάν στην Αθήνα, μεγάλη μερίδα του κυριακάτικου τύπου δημοσίευσε την είδηση της συνάντησης (!) του Τούρκου Πρωθυπουργού με τον Έλληνα ομόλογό του. Δείτε την... εικόνα της αλήθειας.       

v