Κάθε χρόνο, στα τέλη του Νοέμβρη, το Beaujolais Nouveau κάνει την εμφάνισή του. Πριν αποφασίσετε αν θα το δοκιμάσετε φέτος, διαβάστε το δικό μας, επίκαιρο αφιέρωμα.
Είστε έτοιμοι για μια θεϊκή οινική απόλαυση; Αν ναι, ελάτε να δοκιμάσουμε μαζί ένα εκλεκτό κόκκινο κρασί που μας έρχεται από τον αμπελώνα των Θεών του Ολύμπου.
Γίνεται λευκό κρασί από κόκκινο σταφύλι; Οι αμπελώνες Ζαχαριά κερδίζουν το στοίχημα με το Albino 2012, ένα λευκό από την αγαπημένη ποικιλία Αγιωργίτικο.
Η Οινοποιία Μπουτάρη συνδυάζει την αγάπη και την γνώση της για το κρασί, εγκαινιάζοντας την νέα πλατφόρμα επικοιωνίας για τους οινόφιλους, WINFO Boutari.
Η ολοκαίνουρια άφιξη Ρομπόλα 2013 κατάφερε να κλέψει εντυπώσεις και διακρίσεις σε χρόνο ρεκόρ και μας προσκαλεί στην Κεφαλονιά για απολαυστικές δοκιμές.
Ήλιος, θάλασσα, φρέσκο ψάρι και βέβαια... κρασί. Το Ασύρτικο της Σαντορίνης παίρνει τον πρώτο λόγο και έρχεται στο τραπέζι να μας προσφέρει δροσερή απόλαυση.