Η Μακαρονάδα του Κρασοπατέρα

Η κάμερα του in2life μπαίνει στην κουζίνα, και καταγράφει τον... Κρασοπατέρα επί το έργον, να ετοιμάζει μια εύκολη αλλά και πρωτότυπη μακαρονάδα που θα λατρέψει κάθε οινόφιλος μακαρονάς.
Η Μακαρονάδα του Κρασοπατέρα
Μια νόστιμη μακαρονάδα είναι το ιδανικό φαγητό για όλες τις ώρες. Και αν υπάρχουν κάποιοι που θεωρούνται «αυθεντίες» στα λαχταριστά ζυμαρικά, αυτοί είναι οι Ιταλοί. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν μία πρωτότυπη συνταγή, που έρχεται κατευθείαν από την όμορφη Τοσκάνη.

Ο... κρασοπατέρας του in2life, ο Θόδωρος Λέλεκας, μαγειρεύει για εσάς την «Μακαρονάδα του Κρασοπατέρα», που ονομάζεται έτσι όχι μόνο γιατί συνοδεύεται από κρασί, αλλά –κυρίως– επειδή μαγειρεύεται μέσα στο κρασί.
 
Είναι ένα πιάτο εύκολο, ελαφρύ, που τρώγεται όλες τις ώρες και σίγουρα κλέβει τις εντυπώσεις. Ενδείκνυται για φανατικούς μακαρονάδες, αλλά και για... ορκισμένους οινόφιλους.

Υλικά:
Για 2 άτομα θα χρειαστείτε:
Ένα πακέτο πέννες (500 γραμ)
2 μεγάλα κρεμμύδια ξερά, κόκκινα (υπολογίζουμε 1 ανά άτομο)
1 μπουκάλι κόκκινο κρασί
Ελαιόλαδο
Παρμεζάνα τριμμένη σε φλίδες (πέταλα)
Φρέσκο μαϊντανό
Αλάτι χοντρό, φρέσκο πιπέρι

Για την εκτέλεση, πατήστε το PLAY


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v