Διαβάστε για τον εξαιρετικά ενδιαφέροντα και αισιόδοξο απολογισμό του 2ου Messinia Forum και τις ανακαλύψεις μιας 48ωρης γαστρονομικής βόλτας στην ωραία Καλαμάτα.
Στον κόλπο του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, μόλις άνοιξε το γνωστό και αγαπημένο Barbounaki δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.
Μία συλλεκτική κασετίνα, ως κλάδος ελαίας, δύο εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων, ενός Ελληνικού κι ενός Τουρκικού, στέλνει μήνυμα ειρήνης, αλληλεγγύης και συμφιλίωσης.