Η εστίαση του μέλλοντος και το μέλλον της εστίασης Μάθετε τα πάντα σχετικά με τις νέες τάσεις της εστίασης και της φιλοξενίας, όπως αναπτύχθηκαν στο Restaurant Management Conference 2022.
(Ξανα)πήρα τα βουνά! Η Αγάπη μάς δελεάζει με τα όσα έζησε και γεύτηκε κατά τη διάρκεια ενός καταπληκτικού διημέρου στο ξενοδοχείο Grand Forest Metsovo.
Hervé Restaurant: Μικρές στιγμές μεγάλης χαράς Στο εστιατόριο του Hervé Pronzato ήταν σαν να πήγα σε μακρινό ταξίδι-έκπληξη σε άγνωστο προορισμό με ανοιχτή ημερομηνία επιστροφής!
Nikkei Peruvian Resto-Bar: Στιγμές ευδαιμονίας Στο Nikkei Peruvian Resto-Bar ξέρουν πώς να σε ταξιδέψουν και να σου χαρίσουν αξέχαστες στιγμές.
Κρύο, κρύο, καιρός για... γκρατέν! Αυτό το Σαββατοκύριακο η Αγάπη προτείνει να χουχουλιάσουμε με γκρατέν και μας δίνει εννιά συνταγές για να διαλέξουμε.
This year ... βγαίνουμε έξω! Η Αγάπη αποφάσισε πως φέτος στις γιορτές θα πάρει την Αθήνα σβάρνα και μας παροτρύνει να την ακολουθήσουμε σε όμορφα, γιορτινά και νόστιμα μέρη.
Last Christmas Η Αγάπη φέτος φρεσκάρει τη μνήμη της (και τη δική μας) με παλιότερες Χριστουγεννιάτικες συνταγές. Ποιες θα διαλέξετε;
Τι τρώμε στο Μουσείο Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή; Στο καφέ/εστιατόριο του Μουσείου Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή τρώμε εξαιρετικά με την φροντίδα της ομάδας του ΙΤ Restaurant.
Brutus Tavern: Θεατρική κρεοφαγία Ένα καινούργιο εστιατόριο όπου το κρέας πρωταγωνιστεί σε αξέχαστη θεατρική παράσταση.
MiraMe Athens: Κολεξιόν Χειμώνας 2021/2022 Τo ισόγειο μπιστρό του MiraMe φόρεσε ζεστά χειμωνιάτικα ρούχα και μας υποδέχεται από το πρωί ως το βράδυ.