Πώς θα σβήσεις Instagram, Facebook και TikTok

Η social ζωή εδώ τελειώνει, σβήνει το καντήλι της ιντερνετικής σου παρουσίας και εμείς το σεβόμαστε. Δες πώς θα απενεργοποιήσεις το/τα προφίλ σου.

Πώς θα σβήσεις Instagram, Facebook και TikTok

Μπούχτισες με influencers, reels και απανωτή ψηφιακή πληροφορία; Θες ένα διάλειμμα ή οριστική διαγραφή του προφίλ σου από τον ιντερνετικό κόσμο των social; Δεν θες να υπάρχουν πια οι φωτογραφίες σου και οι προσωπικές σου πληροφορίες στο διαδίκτυο;

Δες πώς θα το κάνεις.

Αντίο Instagram

Για μόνιμη διαγραφή του λογαριασμού σου: Άνοιξε τον σύνδεσμο Διαγραφή Λογαριασμού Instagram. Συνδέσου στον λογαριασμό σου. Επίλεξε τον λόγο για τον οποίο θέλεις να διαγράψεις τον λογαριασμό σου. Πληκτρολόγησε ξανά τον κωδικό σου. Πάτησε την επιλογή "Διαγραφή".

Προσοχή όμως: Αν διαγράψεις τον λογαριασμό σου, όλες οι φωτογραφίες, τα σχόλια και οι αλληλεπιδράσεις θα διαγραφούν οριστικά.

Μήπως θες να τον απενεργοποιήσεις προσωρινά να πάρεις τον αέρα σου;

Για Προσωρινή Απενεργοποίηση Λογαριασμού: Πήγαινε στις ρυθμίσεις του προφίλ σου στο Instagram (από τον υπολογιστή). Κάνε κλικ στο "Επεξεργασία προφίλ". Στο κάτω μέρος της σελίδας θα βρεις την επιλογή "Απενεργοποίηση του λογαριασμού μου προσωρινά". Διάλεξε έναν λόγο και πληκτρολόγησε τον κωδικό σου. Ο λογαριασμός σου θα παραμείνει κρυφός μέχρι να συνδεθείς ξανά.

Άντε γεια και σε σένα Facebook

Για μόνιμη διαγραφή: Κάνε κλικ στην εικόνα του προφίλ πάνω δεξιά στο Facebook. Επίλεξε «Ρυθμίσεις & Απόρρητο» και, στη συνέχεια, κάνε κλικ στην επιλογή «Ρυθμίσεις». Εάν το Κέντρο διαχείρισης λογαριασμών βρίσκεται πάνω αριστερά στο μενού Ρυθμίσεις, μπορείς να απενεργοποιήσεις τον λογαριασμό από το Κέντρο διαχείρισης λογαριασμών. Εάν το Κέντρο διαχείρισης λογαριασμών βρίσκεται κάτω αριστερά στο μενού «Ρυθμίσεις», μπορείς να απενεργοποιήσεις τον λογαριασμό από τις ρυθμίσεις του Facebook.

Μετά τη διαγραφή, έχεις 30 ημέρες να ακυρώσεις την ενέργεια, αν αλλάξεις γνώμη.

Για απενεργοποίηση και του Messenger: Άνοιξε την εφαρμογή Messenger. Πάτησε το «Μενού» και έπειτα τις «Ρυθμίσεις». Πήγαινε στο «Κέντρο διαχείρισης λογαριασμών». Πάτησε «Προσωπικά Στοιχεία». Πάτησε «Ιδιοκτησία και έλεγχος λογαριασμού». Πάτησε «Απενεργοποίηση ή διαγραφή». Πάτησε «Συνέχεια» για απενεργοποίηση και διαγραφή λογαριασμού Facebook. Πάτησε Συνέχεια στην απενεργοποίηση λογαριασμού. Βάλε τον κωδικό πρόσβασής σου και πάτησε Συνέχεια.

Για Απενεργοποίηση Λογαριασμού: Ακολούθησε τα ίδια βήματα με πάνω, αλλά αντί για Διαγραφή Λογαριασμού, επίλεξε «Απενεργοποίηση Λογαριασμού». Ο λογαριασμός σου δεν θα εμφανίζεται στους άλλους, αλλά θα μπορείς να τον ενεργοποιήσεις ξανά.

Tik Tok, ο χρόνος αντίστροφα μετρά

Για Διαγραφή Λογαριασμού: Άνοιξε την εφαρμογή TikTok και πήγαινε στο προφίλ σου. Κάνε κλικ στις «Ρυθμίσεις» https://www.tiktok.com/setting Επίλεξε «Διαχείριση Λογαριασμού» και έπειτα «Διαγραφή Λογαριασμού». Ακολούθησε τις οδηγίες που θα σου δοθούν για να επιβεβαιώσεις τη διαγραφή.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v